ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ WEEKEND JOURNAL

Ο Jason Momoa μίλησε για την αγάπη του για το μπάσο

Ο Jason Momoa, οι Tool, οι Primus και το μάθημα με τον Les Claypool. Η αγάπη του Jason Momoa για το heavy metal είναι κάτι που έχει τονίσει ο ίδιος ο ηθοποιός αρκετές φορές στο παρελθόν. Είτε συμμετέχοντας σε videos με τον Ozzy, είτε έχοντας φωτογραφηθεί με τους Slayer και…

Ο Jason Momoa, οι Tool, οι Primus και το μάθημα με τον Les Claypool.

Η αγάπη του Jason Momoa για το heavy metal είναι κάτι που έχει τονίσει ο ίδιος ο ηθοποιός αρκετές φορές στο παρελθόν.

Είτε συμμετέχοντας σε videos με τον Ozzy, είτε έχοντας φωτογραφηθεί με τους Slayer και τους Anthrax, ο Momoa φροντίζει σε κάθε ευκαιρία να μιλάει για την αγαπημένη του μουσική.

Τώρα, σε νέα συνέντευξη που παραχώρησε στο Bass Player, ο σταρ του Game Of Thrones αποκάλυψε πως η αγάπη του για το μπάσο έγινε ακόμα μεγαλύτερη με τους Tool και το «Sober».

«Η βοηθός μου αγαπάει τους Tool και έτσι δανείστηκα ένα μπάσο και έπαιξα για αυτήν το «Sober». Αμέσως το πάθος μου για το όργανο έγινε ακόμα μεγαλύτερο. Αυτό ήταν» είπε στο μουσικό περιοδικό ο αστέρας του Hollywood.

«Πάντα ήθελα να παίξω μπάσο. Για μένα ήταν ένα πάθος και αγαπάω τον τρόπο που ηχεί το όργανο. Έχω μελετήσει αρκετά και πραγματικά θα ήθελα να μπορούσα να έχω ξεκινήσει νωρίτερα. Όμως προσπαθώ να αναπληρώσω τον χαμένο χρόνο» θα πει σε άλλο σημείο της συνέντευξής του.

Ο Momoa αποκάλυψε πως το μάθημα μπάσου που το έκανε ο Les Claypool των Primus ήταν για αυτόν ένα «παιδικό όνειρο».

«Με τον Les παίξαμε το «My Name Is Mud». Ήταν απίστευτο. Αυτός έπαιξε τύμπανα και εγώ μπάσο. Ήμουν πολύ αγχωμένος. Ο Les είναι θεός και για μένα ήταν πολύ δύσκολο να ηρεμήσω και να τον ακολουθήσω όταν αυτός έπαιζε drums. Πραγματικά ανυπομονώ να φτάσω στο επίπεδο να μπορώ να επικοινωνήσω μαζί του μουσικά».

Στην συνέντευξη του ο Momoa αναφέρθηκε και στους αγαπημένους του μπασίστες, κάνοντας αναφορά στον Dave Ellefson των Megadeth, τον Tom Araya των Slayer και τον Robert Trujillo των Metallica.

Ο Σάββας Στανής γεννήθηκε στην Κομοτηνή την χρονιά που οι AC/DC κυκλοφόρησαν το Back in Black και από τότε η σχέση του με την rock μουσική είναι μια σχέση εξάρτησης. Είναι δημιουργός του επίσημου ελληνικού fan club των Dream Theater “Infinite Dreams” (1999), βραβευμένο από την Warner Music και από την ifpi για την αύξηση των πωλήσεων του συγκροτήματος στην Ελλάδα. Υπήρξε συντάκτης των περιοδικών Rock On και Rock Hard με μόνιμες στήλες, συνεντεύξεις και studio reports συγκροτημάτων στο εξωτερικό. Έχει καθίσει πίσω από την κονσόλα του Atlantis Fm 105,2, αυτοαποκαλείται foodie και λατρεύει να αξιολογεί burger οπουδήποτε ανακαλύπτει ότι τα σερβίρουν. Αποκαλεί Άγιο τον Anthony Bourdain και θεωρεί τεράστιο πλήγμα που δεν κατάφερε να τον γνωρίσει από κοντά.

Latest from WEEKEND JOURNAL

Go to Top