ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Joe Bonamassa επέστρεψε με το single «A Conversation With Alice»

Δείτε το video clip από το νέο τραγούδι του bluesman. Ο Joe Bonamassa έκανε την έκπληξη και έδωσε στην δημοσιότητα ένα ολοκαίνουριο τραγούδι με τίτλο «A Conversation With Alice». Το κομμάτι ηχογραφήθηκε στα Abbey Road Studios του Λονδίνου. Δείτε το video που κυκλοφόρησε ο Αμερικανός bluesman. Λίγες ημέρες μετά την…

Δείτε το video clip από το νέο τραγούδι του bluesman.

Ο Joe Bonamassa έκανε την έκπληξη και έδωσε στην δημοσιότητα ένα ολοκαίνουριο τραγούδι με τίτλο «A Conversation With Alice». Το κομμάτι ηχογραφήθηκε στα Abbey Road Studios του Λονδίνου. Δείτε το video που κυκλοφόρησε ο Αμερικανός bluesman.

Λίγες ημέρες μετά την κυκλοφορία του νέου του instrumental project, The Sleep Eazys, ο Bonamassa κυκλοφόρησε ένα νέο stand alone single με τίτλο «A Conversation With Alice».

Ο Bonamassa μιλώντας για τον τίτλο του νέου κομματιού είπε πως το Alice είναι ψευδώνυμο για μια θεραπεύτρια που υποτίθεται πως είδε πριν από κάποια χρόνια, στην οποία εκμυστηρεύτηκε τα «προβλήματα» που έχει και τον έχουν οδηγήσει να είναι τόσο καλός στην δουλειά του.

«Νομίζω πως είμαι καλός σε αυτό που κάνω, εκτός αν διαβάσεις όλα τα σχόλια στο Internet. Ε, έπρεπε να γράψω ένα τραγούδι για αυτό» είπε αστειευόμενος ο Bonamassa.

Η τελευταία studio δουλειά του Joe Bonamassa είναι το «Redemption» του 2018.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top