ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Joe Bonamassa κυκλοφορεί το «Now Serving: Royal Tea-Live From The Ryan»

Ο Joe Bonamassa μας «σερβίρει» ακόμα ένα live album. Ο Joe Bonamassa πιστός στο ραντεβού του με τις ζωντανές κυκλοφορίες, ανακοίνωσε το «Now Serving: Royal Tea-Live From The Ryan». Όταν ο ιός της πανδημίας χτύπησε τον κόσμο στις αρχές της προηγούμενης χρονιάς, ο Joe Bonamassa αποφάσισε να δώσει μια συναυλία…

Ο Joe Bonamassa μας «σερβίρει» ακόμα ένα live album.

Ο Joe Bonamassa πιστός στο ραντεβού του με τις ζωντανές κυκλοφορίες, ανακοίνωσε το «Now Serving: Royal Tea-Live From The Ryan».

Όταν ο ιός της πανδημίας χτύπησε τον κόσμο στις αρχές της προηγούμενης χρονιάς, ο Joe Bonamassa αποφάσισε να δώσει μια συναυλία στο Ryman Auditorium του Nashville, με τους fans από όλο τον κόσμο να έχουν την δυνατότητα να την παρακολουθήσουν από το σπίτι τους. Άνθρωποι από 44 χώρες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τον σπουδαίο bluesman να παρουσιάζει ζωντανά το album του «Royal Tea», πριν ακόμα αυτό κυκλοφορήσει.

Η ζωντανή εκείνη ηχογράφηση ήρθε η ώρα να κυκλοφορήσει και σε CD/DVD/Blu-ray και διπλό βινύλιο με τίτλο «Now Serving: Royal Tea Live From The Ryan». Το DVD θα περιλαμβάνει και μια μικρή εισαγωγή, σε αφήγηση του ηθοποιού Jeff Daniels.

Το live album περιλαμβάνει 12 συνθέσεις, οι περισσότερες μέσα από το album που κυκλοφόρησε ο Bonamassa στα φημισμένα Abbey Road studios του Λονδίνου.

Ο κορυφαίος κιθαρίστας χαρακτήρισε την βραδιά του show «μαγική», προσθέτοντας ότι πάντοτε αισθάνεται μεγάλη τιμή να παίζει ζωντανά στο Ryman Auditorium.

Μια πρώτη γεύση από το album μπορείτε να πάρετε με το performance clip του «High Class Girl»:

Το tracklist του «Now Serving: Royal Tea-Live From The Ryan»:
01. When One Door Opens
02. Royal Tea
03. High Class Girl
04. Lookout Man!
05. Why Does It Take So Long To Say Goodbye
06. A Conversation With Alice
07. I Didn’t Think She Would Do It
08. Beyond The Silence
09. Lonely Boy
10. Cradle Rock
11. Walk In My Shadow
12. A New Day Yesterday / Starship Trooper – Wurm

JOE BONAMASSA - NOW SERVING: ROYAL TEA - LIVE FROM THE RYAN
JOE BONAMASSA – NOW SERVING: ROYAL TEA – LIVE FROM THE RYAN

Latest from TOP STORIES

Go to Top