ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

Ο John Frusciante για την επιστροφή του στην οικογένεια των Red Hot Chili Peppers

«Γύρισα στην οικογένεια. Νιώθω άνετα πλάι σε αυτούς τους ανθρώπους». Η είδηση της επιστροφής του John Frusciante στην οικογένεια των Red Hot Chili Peppers σκόρπισε χαμόγελα στους fans του συγκροτήματος, οι οποίοι βλέπουν στο πρόσωπο του αγαπημένου τους κιθαρίστα τον άνθρωπο που θα γράψει τα επόμενα super hits του συγκροτήματος.…

«Γύρισα στην οικογένεια. Νιώθω άνετα πλάι σε αυτούς τους ανθρώπους».

Η είδηση της επιστροφής του John Frusciante στην οικογένεια των Red Hot Chili Peppers σκόρπισε χαμόγελα στους fans του συγκροτήματος, οι οποίοι βλέπουν στο πρόσωπο του αγαπημένου τους κιθαρίστα τον άνθρωπο που θα γράψει τα επόμενα super hits του συγκροτήματος.

Έχοντας πρόσφατα ανακοινώσει το νέο του προσωπικό album «Maya», ο κιθαρίστας παραχώρησε συνέντευξη στον Αυστραλιανό ραδιοφωνικό σταθμό Double J για την επιστροφή του στους Peppers και την μουσική που γράφει πλέον με αυτούς.

Αρχικά ο Frusciante μίλησε για την πανδημία και το πώς έχει επηρεάσει την καθημερινότητα του συγκροτήματος: «Μετά την επιστροφή μου ξεκινήσαμε τις πρόβες για μερικούς μήνες, αλλά ο Covid-19 μας άλλαξε τα σχέδια. Είχαμε καιρό να συναντηθούμε λόγω των περιοριστικών μέτρων, όμως πλέον τα πράγματα είναι κάπως καλύτερα. Βρισκόμαστε και πάλι και κάνουμε μαζί μουσική».

Ο Frusciante ρωτήθηκε και για το πώς μοιράζει τον χρόνο του ανάμεσα στους Peppers και στα προσωπικά του projects: «Δεν τα μπλέκω. Αυτό που κάνω στο «Maya» είναι κάτι τελείως δικό μου, με αρκετά ηλεκτρονικά στοιχεία. Δεν είναι κάτι που θα έκανα με το συγκρότημα».

Για την χημεία που έχει με τους Chili Peppers: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος. Φάνηκε αμέσως το δέσιμο μας. Και για μένα είναι καταπληκτικό να ανακαλύπτω ακόμα πόσα πράγματα μπορώ να κάνω με την Stratocaster μου».

Ο Frusciante δήλωσε ακόμα πως έχει αναπτύξει μια πολύ στενή μουσική σχέση με τον drummer του group, Chad Smith, χαρακτηρίζοντας όμως ολόκληρο το συγκρότημα ως «οικογένεια»: «Νιώθω πολύ άνετα μαζί τους. Ήταν σαν να μην είχα φύγει καθόλου. Η επικοινωνία μας δεν είχε χαθεί και για αυτό είμαι πολύ ενθουσιασμένος. Έτσι νιώθουν και οι υπόλοιποι στο group».

Ο John Frusciante επέστρεψε στους Red Hot Chili Peppers τον Δεκέμβριο του 2019, 12 χρόνια μετά από την τελευταία του εμφάνιση με του group.

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, οι Red Hot Chili Peppers δουλεύουν πάνω στο νέο τους album, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μέσα στο 2019.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΠΡΟΣΩΠΑ

Go to Top