ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο John Frusciante κυκλοφόρησε το video του «Brand E»

Νέο single μέσα από το επερχόμενο album «Maya». Ο John Frusciante των Red Hot Chili Peppers κυκλοφόρησε το video clip του νέου του single «Brand E», μέσα από το επερχόμενο προσωπικό album «Maya». Στις 23 Οκτωβρίου η κυκλοφορία του δίσκου. Η ανακοίνωση του νέου album από τον Frusciante έγινε στις…

Νέο single μέσα από το επερχόμενο album «Maya».

Ο John Frusciante των Red Hot Chili Peppers κυκλοφόρησε το video clip του νέου του single «Brand E», μέσα από το επερχόμενο προσωπικό album «Maya». Στις 23 Οκτωβρίου η κυκλοφορία του δίσκου.

Η ανακοίνωση του νέου album από τον Frusciante έγινε στις αρχές Σεπτεμβρίου, με τον κιθαρίστα να δίνει και το πρώτο του single «Amethblowl». Τώρα, λίγο πριν ο δίσκος βρεθεί στα ράφια των καταστημάτων, μας δίνει ακόμα μια γεύση με το video clip του «Brand E».

Μιλώντας για τον δίσκο, ο Frusciante είπε ότι αποφάσισε να βγάλει το album χρησιμοποιώντας το όνομα του και όχι το σύνηθες καλλιτεχνικό Trickfinger καθώς «τα τραγούδια αυτά ήταν πολύ προσωπικά». Μάλιστα, Maya είναι το όνομα της γάτα του, η οποία -όπως δήλωσε ο ίδιος- είναι μαζί του τα τελευταία 15 χρόνια που γράφει μουσική.

Το ύφος του album είναι επηρεασμένο από την jungle, hardcore και breakbeat σκηνή, με τον κιθαρίστα να δηλώνει: «Δεν έχω πλέον τόσο μεγάλη διάθεση να γράφω στίχους και να τραγουδάω όπως κάποτε. Οι πειραματισμοί με τον ηλεκτρονικό ήχο με έχουν κερδίσει».

Το «Maya» θα είναι διαθέσιμο μέσω της Timesig/Venetian Snares.

Οι Red Hot Chili Peppers έριξαν την βόμβα της επιστροφής του κιθαρίστα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τον περασμένο Δεκέμβριο, ανακοινώνοντας παράλληλα την αποχώρηση του Josh Klinghoffer από το group. Ο τελευταίος πρόλαβε να ηχογραφήσει με τους Αμερικανούς rockers τα albums «I’m With You» και «The Gataway».

Το tracklist του «Maya»:
01. Brand E
02. Usbrup Pensul
03. Flying
04. Pleasure Explanation
05. Blind Aim
06. Reach Out
07. Amethblowl
08. Zillion
09. Anja Motherless

JOHN FRUSCIANTE - MAYA
JOHN FRUSCIANTE – MAYA

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top