ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο John Lydon «μαζεύει» τους στίχους του σε βιβλίο

Την ευκαιρία να αποκτήσουν ένα βιβλίο με όλους τους στίχους που έχει γράψει στην καριέρα του ο John Lydon, θα έχουν σύντομα οι fans του Βρετανού μουσικού. Το βιβλίο τιτλοφορείται «Mr. Rotten’s Songbook» και θα περιλαμβάνει όλους τους στίχους που έχει γράψει ο Lydon τόσο με τους Sex Pistols, όσο…

Την ευκαιρία να αποκτήσουν ένα βιβλίο με όλους τους στίχους που έχει γράψει στην καριέρα του ο John Lydon, θα έχουν σύντομα οι fans του Βρετανού μουσικού.

Το βιβλίο τιτλοφορείται «Mr. Rotten’s Songbook» και θα περιλαμβάνει όλους τους στίχους που έχει γράψει ο Lydon τόσο με τους Sex Pistols, όσο και με τους Public Image Ltd.

Το «Mr. Rotten’s Songbook» θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένη έκδοση 1,000 αντιτύπων, με τον βετεράνο frontman να υπογράφει κάθε ένα από αυτά.

Δείτε το video που αφορά το βιβλίο:

Διαβάστε ακόμα: Το αφιέρωμα του rockyourlife.gr στους 80 σημαντικότερους punk δίσκους όλων των εποχών (μέρος 1 & μέρος 2)

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top