ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ WEEKEND JOURNAL

Ο Jorn Lande στον ημιτελικό της Νορβηγικής Eurovision

Ο Νορβηγός συμμετέχει με το «Faith Bloody Faith». Ο Νορβηγός τραγουδιστής Jorn Lande βρίσκεται στον δρόμο για την Eurovision, λαμβάνοντας μέρος στους ημιτελικούς της χώρας του για το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Σκανδιναβική χώρα στον Ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού. Με την δική του σύνθεση «Faith Bloody Faith» θα συμμετέχει ο…

Ο Νορβηγός συμμετέχει με το «Faith Bloody Faith».

Ο Νορβηγός τραγουδιστής Jorn Lande βρίσκεται στον δρόμο για την Eurovision, λαμβάνοντας μέρος στους ημιτελικούς της χώρας του για το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Σκανδιναβική χώρα στον Ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού.

Με την δική του σύνθεση «Faith Bloody Faith» θα συμμετέχει ο Jorn στο Melodi Grand Prix, τους ημιτελικούς της Νορβηγικής Eurovision, με σκοπό να εκπροσωπήσει την χώρα στο μουσικό event.

Ο Jorn είναι ανάμεσα στους 26 που έχουν επιλεγεί να συμμετέχουν στην τελευταία φάση της διοργάνωσης και θα διαγωνιστεί μαζί με άλλα τρία ονόματα σήμερα, Σάββατο 16 Ιανουαρίου.

Στο πλευρό του Lande βρίσκονται οι Erik Renton (Trollfest), Kjell Åge Hartveit Karlsen (Chrome Division, Breed) και Åge Sten Nilsen (Wig Wam, Ammunition).

Δείτε το video clip του τραγουδιού:

Εκτός από την προσωπική του καριέρα, ο Jorn έχει κάνει το όνομα του γνωστό συμμετέχοντας σε διάφορα projects και συγκροτήματα όπως οι Ark, Masterplan, Avantasia, The Snakes, Millenium, Ayreon και Brazen Abbot.

Γεννήθηκε στις 25 Μαρτίου 1973 δίνοντας ακόμα ένα λόγο για να ηχούν τη συγκεκριμένη μέρα τα κανόνια του Λυκαβηττού. Αφού έχασε μερικά χρόνια από τη ζωή του στη Γαλλική Φιλολογία της Αθήνας, έμπλεξε με τη δημοσιογρφία και ως Συντάκτης Υλης του αρέσει να βάζει τα πράγματα στη θέση τους. Ονειρό του να βρεθεί κάποια στιγμή στο Wacken και να κάνει κατάδυση σε νερά με λευκούς καρχαρίες...

Latest from WEEKEND JOURNAL

Go to Top