ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο κόσμος θέλει τους Def Leppard στο Hall Of Fame!

Οι Βρετανοί rockers πρώτοι στις ψήφους του κοινού. Ο κόσμος μίλησε και θέλει τους Def Leppard μέσα στο Rock And Roll Hall Of Fame! Οι Βρετανοί rockers βρέθηκαν στην πρώτη θέση της ψηφοφορίας για το κοινό, όπως ανακοινώθηκε επίσημα από τους διοργανωτές. Οι Def Leppard συγκέντρωσαν 547,647 ψήφους, αφήνοντας πίσω…

Οι Βρετανοί rockers πρώτοι στις ψήφους του κοινού.

Ο κόσμος μίλησε και θέλει τους Def Leppard μέσα στο Rock And Roll Hall Of Fame!

Οι Βρετανοί rockers βρέθηκαν στην πρώτη θέση της ψηφοφορίας για το κοινό, όπως ανακοινώθηκε επίσημα από τους διοργανωτές.

Οι Def Leppard συγκέντρωσαν 547,647 ψήφους, αφήνοντας πίσω τους την Stevie Nicks (427,844), τον Todd Rundgren (365,370), τους Zombies (329,052) και τους Cure (264,443).

Για την είσοδο στο Rock And Roll πάνθεον ψηφίζουν 900 άνθρωποι της μουσικής βιομηχανίας, όπως καλλιτέχνες, παραγωγοί, κριτικοί τέχνης και ιστορικοί, με την προτίμηση του κοινού να δίνει μόλις μια ψήφο σε κάθε ένα από τα πέντε πρώτα ονόματα!

Θα πρέπει ωστόσο να τονιστεί πως όλα τα προηγούμενα χρόνια, το πρώτο όνομα στις ψήφους του κοινού εξασφάλισε την είσοδό του στο Hall Of Fame.

Οι Def Leppard ήταν υποψήφιοι προς ένταξη ήδη από το 2004, όμως μόλις φέτος ήρθε τελικά η σειρά τους.

Οι τελικοί νικητές για το 2019 θα ανακοινωθούν την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top