ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ WEEKEND JOURNAL

Ο Lars Ulrich βλέπει επανέναρξη συναυλιών στο τέλος του 2021

Ο drummer των Metallica για το μέλλον της live μουσικής. Την άποψη του για το πότε θα επιστρέψουμε επιτέλους στην συναυλιακή δράση εξέφρασε ο Lars Ulrich, drummer των Metallica, δηλώνοντας για την ώρα απαισιόδοξος. Μιλώντας στο CNBC και το Evolve Summit, ο Ulrich αρχικά τοποθετήθηκε λέγοντας ότι οι συναυλίες σε…

Ο drummer των Metallica για το μέλλον της live μουσικής.

Την άποψη του για το πότε θα επιστρέψουμε επιτέλους στην συναυλιακή δράση εξέφρασε ο Lars Ulrich, drummer των Metallica, δηλώνοντας για την ώρα απαισιόδοξος.

Μιλώντας στο CNBC και το Evolve Summit, ο Ulrich αρχικά τοποθετήθηκε λέγοντας ότι οι συναυλίες σε μεγάλα γήπεδα και αρένες θα είναι μάλλον το τελευταίο πράγμα που θα δούμε: «Τα shows σε μεγάλες αρένες χωρητικότητας 20,000 ανθρώπων ή γήπεδα 50,000 θα αργήσουν πολύ να αποτελέσουν μέρος της καθημερινότητας μας».

Ο Ulrich θεωρεί ότι πρώτα θα μπουν στην ζωή μας τα αθλητικά events, στα οποία ο κόσμος θα είναι πιο «μαζεμένος» από ότι σε ένα sold out ενός rock ή heavy metal show.

«Όταν θα έρθει η ώρα να δεις ξανά ζωντανά τους Metallica ή ένα group σαν τους Metallica, θα σημαίνει ότι ο κορωνοϊός είναι πλέον παρελθόν».

Ο Ulrich ρωτήθηκε και για την τάση του καλοκαιριού που ήθελε αρκετούς καλλιτέχνες και συγκροτήματα -μεταξύ των οποίων και οι Metallica- να δίνουν shows σε drive-in θερινούς κινηματογράφους: «Είναι κάτι που έχει ενδιαφέρον αλλά σίγουρα δεν είναι κάτι που μπορεί να γίνεται συχνά».

Ο drummer των Metallica ολοκλήρωσε την τοποθέτηση του τονίζοντας ότι βλέπει επιστροφή στην κανονικότητα το νωρίτερο το φθινόπωρο της επόμενης χρονιάς.

Θυμίζουμε ότι σήμερα, 14 Νοεμβρίου, οι Metallica από την έδρα τους στο San Rafael της Καλιφόρνιας θα δώσουν το «Live & Acoustic From HQ: Helping Hands Concert & Auction».

Ο Σάββας Στανής γεννήθηκε στην Κομοτηνή την χρονιά που οι AC/DC κυκλοφόρησαν το Back in Black και από τότε η σχέση του με την rock μουσική είναι μια σχέση εξάρτησης. Είναι δημιουργός του επίσημου ελληνικού fan club των Dream Theater “Infinite Dreams” (1999), βραβευμένο από την Warner Music και από την ifpi για την αύξηση των πωλήσεων του συγκροτήματος στην Ελλάδα. Υπήρξε συντάκτης των περιοδικών Rock On και Rock Hard με μόνιμες στήλες, συνεντεύξεις και studio reports συγκροτημάτων στο εξωτερικό. Έχει καθίσει πίσω από την κονσόλα του Atlantis Fm 105,2, αυτοαποκαλείται foodie και λατρεύει να αξιολογεί burger οπουδήποτε ανακαλύπτει ότι τα σερβίρουν. Αποκαλεί Άγιο τον Anthony Bourdain και θεωρεί τεράστιο πλήγμα που δεν κατάφερε να τον γνωρίσει από κοντά.

Latest from WEEKEND JOURNAL

Go to Top