ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Lars Ulrich υπόσχεται το πιο heavy album των Metallica

Οι Metallica ετοιμάζουν τον διάδοχο του «Hardwired… To Self-Destruct». Οι Metallica βρίσκονται σε διαδικασία σύνθεσης νέου δίσκου, με τον Lars Ulrich να ανεβάζει αρκετά ψηλά τον πήχη των προσδοκιών, κάνοντας λόγο για το πιο βαρύ album στην ιστορία του συγκροτήματος. Η πανδημία έδωσε την δυνατότητα στους Metallica να «μαζέψουν» τις…

Οι Metallica ετοιμάζουν τον διάδοχο του «Hardwired… To Self-Destruct».

Οι Metallica βρίσκονται σε διαδικασία σύνθεσης νέου δίσκου, με τον Lars Ulrich να ανεβάζει αρκετά ψηλά τον πήχη των προσδοκιών, κάνοντας λόγο για το πιο βαρύ album στην ιστορία του συγκροτήματος.

Η πανδημία έδωσε την δυνατότητα στους Metallica να «μαζέψουν» τις ιδέες τους και να σχηματοποιήσουν τα νέα τους τραγούδια τα οποία θα αποτελέσουν τον διάδοχο του προ τετραετίας «Hardwired… To Self-Destruct».

Κατά καιρούς έχουμε διαβάσει δηλώσεις τόσο του Kirk Hammett, όσο και του Robert Trujillo, οι οποίοι μας έδωσαν πληροφορίες σχετικά με την διαδικασία σύνθεσης του νέου δίσκου, ενώ και ο James Hetfield πρόσφατα είπε πως η καραντίνα του έδωσε την δυνατότητα να συνθέσει «άπειρο υλικό» για τον επερχόμενο δίσκο.

Τώρα, ο Lars Ulrich έρχεται με νέες του δηλώσεις να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο την αγωνία μας. Ο drummer του συγκροτήματος σε νέα του συνέντευξη στο πάντοτε έγκυρο Classic Rock είπε μεταξύ άλλων: «Αν δεν πιστεύαμε ότι ο καλύτερος μας δίσκος βρίσκεται μπροστά μας, δεν θα είχαμε λόγο να συνεχίσουμε σαν group».

Αν και απέφυγε να δώσει περισσότερες πληροφορίες, ο Ulrich έκανε λόγο για «το πιο cool και heavy album που έχουν γράψει ποτέ οι Metallica».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης του στο τελευταίο τεύχος του Classic Rock, ο βετεράνος drummer αναφέρει: «Στους Metallica αγαπάμε αυτή την διαδικασία του να συνθέτουμε. Δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου να σταματήσει να γράφει μουσική και να κάνει δίσκους».

Όπως όλα δείχνουν λοιπόν, νέος δίσκος των Metallica αναμένεται να βρίσκεται στα ράφια των καταστημάτων στο δεύτερο μισό του 2021.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top