ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

O Marc Jacobs απαντά στην μήνυση των Nirvana

Κόντρα για το διάσημο smiley λογότυπο. Πριν από λίγο καιρό σας είχαμε ενημερώσει για την μήνυση που έκαναν οι Nirvana στον γνωστό οίκο μόδας Marc Jacobs, κατηγορώντας τον ότι έκλεψε το διάσημο smiley λογότυπο τους. Το γάντι σήκωσε ο οίκος μόδας, οι δικηγόροι του οποίου υποστηρίζουν ότι η αγωγή δεν…

Κόντρα για το διάσημο smiley λογότυπο.

Πριν από λίγο καιρό σας είχαμε ενημερώσει για την μήνυση που έκαναν οι Nirvana στον γνωστό οίκο μόδας Marc Jacobs, κατηγορώντας τον ότι έκλεψε το διάσημο smiley λογότυπο τους.

Το γάντι σήκωσε ο οίκος μόδας, οι δικηγόροι του οποίου υποστηρίζουν ότι η αγωγή δεν έχει καμία νομική ισχύ, καθώς η εταιρία που βρίσκεται πίσω από τα δικαιώματα των Nirvana, συγκεκριμένα η Nirvana Inc., δεν έχει κατοχυρώσει τα δικαιώματα του συγκεκριμένου σχεδίου. Επιπλέον, ο οίκος μόδας υποστηρίζει ότι το σχέδιο του διαφέρει σημαντικό από αυτό των Nirvana.

Οι Nirvana ζητούν να σταματήσει η πώληση της νέας σειράς ρούχων του Marc Jacobs και να αφαιρεθεί η επίμαχη στάμπα με το γελαστό προσωπάκι.

Η συνέχεια όπως φαίνεται θα δοθεί στα δικαστήρια.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top