ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ CULTURE

Ο Mark Lanegan κυκλοφορεί νέα ποιητική συλλογή

Ο Mark Lanegan ανακοίνωσε το Leaving California. Ο Mark Lanegan ανακοίνωσε το Leaving California, μια συλλογή που αποτελείται από 76 ποιήματα και αποτελεί την συνέχεια της περσινής του βιογραφίας. Τον επόμενο μήνα στα ράφια των καταστημάτων το βιβλίο. Ο πρώην τραγουδιστής των Screaming Trees κυκλοφόρησε το 2020 το βιβλίο Sing…

Ο Mark Lanegan ανακοίνωσε το Leaving California.

Ο Mark Lanegan ανακοίνωσε το Leaving California, μια συλλογή που αποτελείται από 76 ποιήματα και αποτελεί την συνέχεια της περσινής του βιογραφίας. Τον επόμενο μήνα στα ράφια των καταστημάτων το βιβλίο.

Ο πρώην τραγουδιστής των Screaming Trees κυκλοφόρησε το 2020 το βιβλίο Sing Backwards And Weep, εξιστορώντας την ζωή του στο Seattle στα 90s. Τώρα, το Leaving California έρχεται, σύμφωνα με τον ίδιο, να συμπληρώσει αυτή την αφήγηση, με τα ποιήματα του να μιλούν «για την ομορφιά της τέχνης, την σκληρή πραγματικότητα και την σοφία του καλλιτέχνη».

Τα ποιήματα αναφέρονται και στην απόφαση του Lanegan να αφήσει μετά από χρόνια τις ΗΠΑ για την Ιρλανδία, με την εκδοτική εταιρία να σημειώνει: «Για έναν άνθρωπο που έχει επιβιώσει από τόσα πολλά, αυτή η απόφαση ήταν σημείο επιμονής. Υπάρχει το άγχος της μετάβασης, αλλά και η ηρεμία μόλις αυτή ολοκληρωθεί».

Το νέο βιβλίο του Mark Lanegan κυκλοφορεί στις 15 Μαρτίου από την Heartworm Press και μπορείτε να το προ-παραγγείλετε εδώ.

Ο Lanegan σε πρόσφατη συνέντευξη του τόνισε πως αποφάσισε να αφήσει την Καλιφόρνια έπειτα από 24 χρόνια, εξαιτίας και της πολιτικής κατάστασης στις ΗΠΑ.

Ο τραγουδιστής κυκλοφόρησε το 2020 το τελευταίο του solo album «Straight Songs Of Sorrow», καθώς και το δεύτερο Χριστουγεννιάτικο album του «Dark Mark Does Christmas 2020», που περιείχε γνωστά Χριστουγεννιάτικα τραγούδια, κάποιες διασκευές καθώς και ορισμένα νέα κομμάτια.

Ο πρώην frontman αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2021 νέα μουσική, καθώς σύμφωνα με πρόσφατες του δηλώσεις δουλεύει πάνω σε ορισμένα νέα projects.

Latest from CULTURE

Go to Top