ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TV & MOVIES

Ο Martin Scorsese ετοιμάζει ντοκιμαντέρ για την μουσική της Νέας Υόρκης των 70s

Ο διάσημος σκηνοθέτης δεν τα παρατάει μετά το Vinyl. Το κόψιμο του Vinyl από το HBO φαίνεται πως έχει πεισμώσει τον Martin Scorsese, ο οποίος αναζητά μια δεύτερη ευκαιρία. Αυτή ήρθε με την συμφωνία του διάσημου σκηνοθέτη με την Imagine Entertainment, μέσω της οποίας αναμένεται να κυκλοφορήσει ένα ντοκιμαντέρ το…

Ο διάσημος σκηνοθέτης δεν τα παρατάει μετά το Vinyl.

Το κόψιμο του Vinyl από το HBO φαίνεται πως έχει πεισμώσει τον Martin Scorsese, ο οποίος αναζητά μια δεύτερη ευκαιρία.

Αυτή ήρθε με την συμφωνία του διάσημου σκηνοθέτη με την Imagine Entertainment, μέσω της οποίας αναμένεται να κυκλοφορήσει ένα ντοκιμαντέρ το οποίο θα ρίχνει φως στην μουσική σκηνή της Νέας Υόρκης στα 70s.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το project, με το ενδιαφέρον του κοινού άλλωστε να επικεντρώνεται στην νέα του ταινία «The Irishman».

Η αγάπη του Scorsese για την μουσική δεν είναι νέα. Πρόσφατα έβαλε την υπογραφή του στο Rolling Thunder Revue: A Bob Dylan Story, στο οποίο καλύπτει την εμβληματική περιοδεία του Dylan το 1975.

Στο παρελθόν έχει συνεργαστεί και σε άλλα κινηματογραφικά projects που σχετίζονται με κορυφαία μουσικά σχήματα όπως οι Rolling Stones, ο George Harrison και άλλοι.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TV & MOVIES

Go to Top