ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Matt Bellamy ξεκίνησε να γράφει το νέο album των Muse

«Θα είναι ένας δίσκος διαμαρτυρίας και χάους». Ο Matt Bellamy αποκάλυψε πως έχει ήδη να γράφει το νέο album των Muse, το οποίο θα διαδεχθεί το «Simulation Theory» του 2018. Επηρεασμένα από τις «διαμαρτυρίες και το χάος» που ζούμε το τελευταίο διάστημα τα τραγούδια του επερχόμενου album δηλώνει ο φυσικός…

«Θα είναι ένας δίσκος διαμαρτυρίας και χάους».

Ο Matt Bellamy αποκάλυψε πως έχει ήδη να γράφει το νέο album των Muse, το οποίο θα διαδεχθεί το «Simulation Theory» του 2018. Επηρεασμένα από τις «διαμαρτυρίες και το χάος» που ζούμε το τελευταίο διάστημα τα τραγούδια του επερχόμενου album δηλώνει ο φυσικός ηγέτης των Άγγλων rockers.

Μιλώντας στην Sun, ο Bellamy αποκάλυψε πως το νέο album των Muse θα έχει επιρροές από τους ιδιαίτερους καιρούς στους οποίους ζούμε, με τις διαμαρτυρίες και το χάος σε αρκετούς τομείς της δημόσιας ζωής να είναι σε πρώτο πλάνο.

«Είναι περίεργο που το λέω, αλλά όλη η μουσική που έγραψα μέχρι στιγμής ταιριάζει απόλυτα σε όλο αυτά που περνάμε το τελευταίο διάστημα» θα πει ο Bellamy στην Βρετανική εφημερίδα.

Σε παλιότερη συνέντευξή του στο NME, ο αρχηγός των Muse είχε πει ότι το 2020 θα ήταν έτσι και αλλιώς έτος ξεκούρασης για το συγκρότημα: «Το ξέραμε ότι δεν θα κάνουμε κάτι μέσα στο έτος. Σκοπός μας ήταν εξαρχής να μπούμε στο studio στις αρχές του 2021 και στη συνέχεια, αφού κυκλοφορήσει ο δίσκος να ξεκινήσουμε τις περιοδείες, ανάλογα φυσικά και με τους περιορισμούς που θα έχουμε στα ταξίδια μας».

Πρόσφατα ο Bellamy αποκάλυψε ότι αγόρασε μια κιθάρα από τον Jeff Buckley, την οποία θα χρησιμοποιήσει για τις ηχογραφήσεις του επόμενου δίσκου των Muse.

Τον περασμένο Μάιο, ο Άγγλος κυκλοφόρησε το προσωπικό κομμάτι «Tomorrow’s World», το τρίτο του μόλις solo single, το οποίο μιλάει για τα συναισθήματα του την περίοδο του αναγκαστικού εγκλεισμού λόγω της πανδημίας του Covid-19.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top