ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Matt Berninger των National κυκλοφόρησε το νέο του single «Serpentine Prison»

Ο frontman των National έδωσε στην δημοσιότητα το ομότιτλο single από το πρώτο του solo album που θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο. Ο Matt Berninger των National έδωσε στην δημοσιότητα το «Serpentine Prison», πρώτο single μέσα από το πρώτο του προσωπικό album. Στις 2 Οκτωβρίου η κυκλοφορία του album από την…

Ο frontman των National έδωσε στην δημοσιότητα το ομότιτλο single από το πρώτο του solo album που θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο.

Ο Matt Berninger των National έδωσε στην δημοσιότητα το «Serpentine Prison», πρώτο single μέσα από το πρώτο του προσωπικό album. Στις 2 Οκτωβρίου η κυκλοφορία του album από την Concord Records.

Ο τραγουδιστής των National υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την Concord Records, μέσω της οποίας θα κυκλοφορήσει το πρώτο του προσωπικό album «Serpentine Prison». Ο Αμερικανός frontman έδωσε στην δημοσιότητα το ομότιτλο τραγούδι του δίσκου, το video του οποίου σκηνοθέτησε από κοινού με τον Chris Sgroi:

«Για πολλά χρόνια έγραφα τραγούδια για ταινίες και musicals, προσπαθώντας να εκφράσω τα συναισθήματα άλλων. Ήρθε λοιπόν η ώρα να γράψω για τα δικά μου συναισθήματα και το αποτέλεσμα είναι αυτός ο δίσκος» είπε ο Berninger για το «Serpentine Prison».

Ο Berninger συνεργάζεται στο album του με 20 μουσικούς, τονίζοντας: «Είναι 20 από τους καλύτερους μουσικούς και φίλους που είχα. Στο μυαλό μου δεν είχα κάποιον συγκεκριμένο προσανατολισμό για τον δίσκο. Ήθελα απλώς να έχω καλά τραγούδια».

Το tracklist, το εξώφυλλο καθώς και περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το «Serpentine Prison» αναμένονται μέσα στο καλοκαίρι.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top