ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Matt Berninger των National κυκλοφόρησε το νέο του single «Distant Axis»

Μέσα από το πρώτο του solo album «Serpentine Prison». Μετά το ομότιτλο τραγούδι μέσα από το παρθενικό του solo album «Serpentine Prison», ο Matt Berninger των National κυκλοφορεί το δεύτερο single του album, «Distant Axis». Το φθινόπωρο η κυκλοφορία του δίσκου. Ο Αμερικανός τραγουδιστής θα κυκλοφορήσει μέσω της Concord Records…

Μέσα από το πρώτο του solo album «Serpentine Prison».

Μετά το ομότιτλο τραγούδι μέσα από το παρθενικό του solo album «Serpentine Prison», ο Matt Berninger των National κυκλοφορεί το δεύτερο single του album, «Distant Axis». Το φθινόπωρο η κυκλοφορία του δίσκου.

Ο Αμερικανός τραγουδιστής θα κυκλοφορήσει μέσω της Concord Records το πρώτο του solo album στις 2 Οκτωβρίου. Στον δίσκο συμμετέχουν αρκετοί φίλοι του Berninger, με τον δημιουργό να δηλώνει: «Είναι 20 από τους καλύτερους μουσικούς και φίλους που είχα. Στο μυαλό μου δεν είχα κάποιον συγκεκριμένο προσανατολισμό για τον δίσκο. Ήθελα απλώς να έχω καλά τραγούδια».

Το video του «Distant Axis» σκηνοθέτησε ο ίδιος ο Berninger, σε συνεργασία με τον αδερφό του και σκηνοθέτη, Tom Berninger:

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το «Serpentine Prison» αναμένονται μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top