ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TV & MOVIES

Ο Mikael Åkerfeldt των Opeth γράφει την μουσική της νέας σειράς του Netflix, Clark

Η σειρά των έξι επεισοδίων θα κάνει πρεμιέρα αργότερα μέσα στην χρονιά. Ο Mikael Åkerfeldt, frontman των Opeth, πρόκειται να γράψει την μουσική για τη νέα σειρά του Netflix, Clark. Η σειρά θα έχει έξι επεισόδια και θα διηγείται την ιστορία του Clark Olofsson, ενός εκ των πιο διαβόητων Σκανδιναβών…

Η σειρά των έξι επεισοδίων θα κάνει πρεμιέρα αργότερα μέσα στην χρονιά.

Ο Mikael Åkerfeldt, frontman των Opeth, πρόκειται να γράψει την μουσική για τη νέα σειρά του Netflix, Clark. Η σειρά θα έχει έξι επεισόδια και θα διηγείται την ιστορία του Clark Olofsson, ενός εκ των πιο διαβόητων Σκανδιναβών κακοποιών.

Τον ρόλο του Olofsson θα παίξει ο Bill Skarsgård, γνωστός από τον ρόλο του Pennywise στο It του Stephen King. Έχει παίξει επίσης και στην νέα παραγωγή του Netflix, The Devil All The Time και στο Nine Days της Sony Pictures. Στην τηλεόραση, ο Skarsgård πρόσφατα εμφανίστηκε στο Castle Rock της Hulu, των JJ Abrams και Stephen King.

Σκηνοθέτης της σειράς είναι ο Jonas Åkerlund.

Το Clark θα διηγείται την ιστορία του Olofsson, ο οποίος ξεκίνησε την «καριέρα» του στα 60s και για δεκαετίες απασχολούσε τις αρχές, έχοντας καταδικαστεί για εμπόριο ναρκωτικών, δεκάδες ληστείες και απόπειρες δολοφονιών.

Το 1970, ο Clark κατά την διάρκεια μιας ληστείας και της ομηρείας που ακολούθησε, ενσάρκωσε το περίφημο «Σύνδρομο της Στοκχόλμης», το ψυχολογικό φαινόμενο κατά το οποίο όμηροι εκφράζουν συμπάθεια και συμπόνοια και έχουν θετικά συναισθήματα προς τους απαγωγείς τους

Μιλώντας για το project στο οποίο συμμετέχει, ο Åkerfeldt είπε: «Το Clark είναι η ιστορία ενός πολιτικά μη ορθού άντρα, ο οποίος έζησε σε περίεργους καιρούς. Πρόκειται για μια βίαιη, συναισθηματική και αληθινή προσωπικότητα. Ο Bill Skarsgård ήταν η προφανής επιλογή για τον ρόλο και ο κατάλληλος για να ενσαρκώσει το «Σύνδρομο της Στοκχόλμης». Το Netflix δεν είναι μόνο η μεγαλύτερη πλατφόρμα, αλλά και η κατάλληλη για να πει αυτή την φανταστική ιστορία».

Από τη μεριά του ο πρωταγωνιστής Bill Skarsgård πρόσθεσε: «Ο Clark Olofsson ήταν καλώς ή κακώς μια από τις πιο ενδιαφέρουσες προσωπικότητες της Σουηδίας. Με τον Jonas στην σκηνοθετική καρέκλα και την δύναμη του Netflix, είμαι σίγουρος πως η ιστορία θα κινήσει την περιέργεια ακόμα και ανθρώπων όπως ο Martin Scorsese».

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Clark αναμένονται σύντομα.

Οι Opeth κυκλοφόρησαν το 2019 το τελευταίο τους album «In Cauda Venenum» στην Αγγλική και Σουηδική γλώσσα.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TV & MOVIES

Go to Top