ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ WEEKEND JOURNAL

Ο Mike Patton τραγουδάει για τα χελωνονιντζάκια

Ο τραγουδιστής δανείζει την φωνή του στο νέο video game Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge. Ο Mike Patton των Faith No More, Mr. Bungle και Tomahawk τραγούδησε για τις ανάγκες του νέου video game, Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge. Το νέο game είναι εμπνευσμένο από την κλασική σειρά…

Ο τραγουδιστής δανείζει την φωνή του στο νέο video game Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge.

Ο Mike Patton των Faith No More, Mr. Bungle και Tomahawk τραγούδησε για τις ανάγκες του νέου video game, Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge.

Το νέο game είναι εμπνευσμένο από την κλασική σειρά που σάρωσε από τα μέσα των 80s και πρόκειται να κυκλοφορήσει για PC αλλά και τις κονσόλες-παιχνιδομηχανές το επόμενο διάστημα.

Δείτε εδώ το trailer του νέου παιχνιδιού με την φωνή του Mike Patton:

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αμερικανός τραγουδιστής έχει κατά καιρούς δανείσει την φωνή του σε πολλά άλλα games όπως τα Portal και Left 4 Dead.

Όλα αυτά, την στιγμή που στις 26 Μαρτίου οι Tomahawk θα κυκλοφορήσουν το «Tonic Immobility», πρώτο τους album έπειτα από 7 χρόνια!

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from WEEKEND JOURNAL

Go to Top