ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Myles Kennedy κυκλοφορεί το δεύτερο solo album του

Ο Myles Kennedy ανακοίνωσε το «The Ides Of March». Ο τραγουδιστής των Alter Bridge, Myles Kennedy, έδωσε στην δημοσιότητα όλες τις λεπτομέρειες της κυκλοφορίας του δεύτερου προσωπικού του album με τίτλο «The Ides Of March». Ακούστε το πρώτο single του δίσκου «In Stride». Ο Kennedy μας είχε ενημερώσει πως ο…

Ο Myles Kennedy ανακοίνωσε το «The Ides Of March».

Ο τραγουδιστής των Alter Bridge, Myles Kennedy, έδωσε στην δημοσιότητα όλες τις λεπτομέρειες της κυκλοφορίας του δεύτερου προσωπικού του album με τίτλο «The Ides Of March». Ακούστε το πρώτο single του δίσκου «In Stride».

Ο Kennedy μας είχε ενημερώσει πως ο διάδοχος του «Year Of The Tiger» το οποίο βρέθηκε στην λίστα του rockyourlife με τα 50 καλύτερα albums του 2018, ήταν έτοιμος εδώ και καιρό και πλέον ήρθε η ώρα για την κυκλοφορία του.

Το «The Ides Of March» θα κυκλοφορήσει από τις 14 Μαΐου από την Napalm Records σε πολλές διαφορετικές εκδόσεις βινυλίου, CD αλλά και ψηφιακά, με πρώτο single το «In Stride», το οποίο μπορείτε να ακούσετε παρακάτω:

Μιλώντας για τον δίσκο, ο Kennedy στο τέλος της προηγούμενης χρονιάς έκανε λόγο για έναν πιο rock δίσκο σε σχέση με τον προκάτοχό του, τον οποίο ωστόσο θεωρεί ως φυσική συνέχεια του ντεμπούτου του: «Υπάρχουν και ακουστικά κομμάτια και σημεία, όμως στο τέλος ακούγοντας το αποτέλεσμα, είχα έναν rock δίσκο με αρκετές κιθάρες και solos».

Και σημείωσε: «Ο νέος δίσκος έχει ακόμα πιο έντονο το blues στοιχείο».

Για τον δίσκο ο Αμερικανός τραγουδιστής συνεργάστηκε με τον φίλο του και drummer Zia Uddin και τον μπασίστα Tim Tournier.

Το tracklist του «The Ides Of March»:
01. Get Along
02. A Thousand Words
03. In Stride
04. The Ides Of March
05. Wake Me When It’s Over
06. Love Rain Down
07. Tell It Like It Is
08. Moonshot
09. Wanderlust Begins
10. Sifting Through The Fire
11. Worried Mind
12. The Ides Of March

MYLES KENNEDY - THE IDES OF MARCH
MYLES KENNEDY – THE IDES OF MARCH

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top