ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Myles Kennedy κυκλοφόρησε το νέο του single «The Ides Of March»

Ο τραγουδιστής των Alter Bridge κυκλοφορεί το νέο του album στις 14 Μαΐου. Ο Myles Kennedy έδωσε στην δημοσιότητα το νέο του single «The Ides Of March», μέσα από το επερχόμενο ομότιτλο album του που θα κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στην άνοιξη. Μετά το video clip του «In Stride» που απολαύσαμε…

Ο τραγουδιστής των Alter Bridge κυκλοφορεί το νέο του album στις 14 Μαΐου.

Ο Myles Kennedy έδωσε στην δημοσιότητα το νέο του single «The Ides Of March», μέσα από το επερχόμενο ομότιτλο album του που θα κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στην άνοιξη.

Μετά το video clip του «In Stride» που απολαύσαμε στα μέσα Φεβρουαρίου, ο τραγουδιστής των Alter Bridge μας δίνει ακόμα μια γεύση μέσα από το δεύτερο προσωπικό του album που θα κυκλοφορήσει από την Napalm στις 14 Μαΐου.

Πρόκειται για το μεγαλύτερο σε διάρκεια τραγούδι του δίσκου για το οποίο ο δημιουργός τόνισε: «Το γράψαμε γρήγορα μέσα σε ένα βράδυ, μετά από λίγα ποτά. Ήταν μια προσπάθεια να πούμε όλα όσα νιώθουμε την περίοδο της πανδημίας. Ήμασταν όλοι κουρασμένοι και αυτός είναι ο τρόπος μας να κρατηθούμε ενεργοί».

Ο Kennedy είχε όλο τον χρόνο να γράψει και να τελειοποιήσει τα νέα του τραγούδια, μιας και όλες οι συναυλιακές υποχρεώσεις του με τους Alter Bridge και τον Slash ακυρώθηκαν λόγω της πανδημίας.

Για τον δίσκο, ο Αμερικανός τραγουδιστής συνεργάστηκε με την ίδια ομάδα που κυκλοφόρησε και το «Year Of The Tiger», συμπεριλαμβανομένου και του έμπειρου παραγωγού Michael «Elvis» Baskette.

Ακούστε το «The Ides Of March»:

Το tracklist του «The Ides Of March»:
01. Get Along
02. A Thousand Words
03. In Stride
04. The Ides Of March
05. Wake Me When It’s Over
06. Love Rain Down
07. Tell It Like It Is
08. Moonshot
09. Wanderlust Begins
10. Sifting Through The Fire
11. Worried Man

MYLES KENNEDY - THE IDES OF MARCH
MYLES KENNEDY – THE IDES OF MARCH

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top