ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Neil Young μήνυσε τον Donald Trump για το «Rockin’ In A Free World»

Η αγωγή δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα του Καναδού. Ο Neil Young προχώρησε σε μήνυση και αγωγή κατά του Donald Trump για την παράνομη χρήση μουσικής του από το επιτελείο του Πρόεδρου των Ηνωμένων Πολιτειών! Η μήνυση αναρτήθηκε και στην ιστοσελίδα του Καναδού τραγουδοποιού. Μετά από αλλεπάλληλες προειδοποιήσεις, ο Neil Young τελικά…

Η αγωγή δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα του Καναδού.

Ο Neil Young προχώρησε σε μήνυση και αγωγή κατά του Donald Trump για την παράνομη χρήση μουσικής του από το επιτελείο του Πρόεδρου των Ηνωμένων Πολιτειών! Η μήνυση αναρτήθηκε και στην ιστοσελίδα του Καναδού τραγουδοποιού.

Μετά από αλλεπάλληλες προειδοποιήσεις, ο Neil Young τελικά προχώρησε σε μήνυση κατά του Donald Trump, προκειμένου ο Πρόεδρος των ΗΠΑ να σταματήσει να χρησιμοποιεί χωρίς άδεια τα τραγούδια του.

Η «εμμονή» που έχει με το «Rockin’ In A Free World» ο Donald Trump ενδέχεται να τον στείλει στις δικαστικές αίθουσες, καθώς ο Young έκανε τελικά πράξη τις απειλές του και προχώρησε σε αγωγή και μήνυση.

Όπως συνηθίζει εδώ και χρόνια, ο Trump δεν ζητά καμία άδεια για τα τραγούδια που ακούγονται στις ομιλίες του και την προεκλογική του καμπάνια, κάτι που έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων από πολλούς καλλιτέχνες και συγκροτήματα που βλέπουν τα τραγούδια τους να παίζονται ειδικά στις περιόδους της προεκλογικής εκστρατείας του Αμερικανού Προέδρου.

Ο Young, που επανειλημμένα είχε τοποθετηθεί μέσω Twitter, προχώρησε δικαστικά, αναρτώντας μάλιστα την αγωγή στην ιστοσελίδα του NeilYoungArchives.com.

Μέχρι τώρα η πλευρά του Donald Trump δεν έχει τοποθετηθεί επίσημα και πλέον μένει να δούμε αν οι δύο πλευρές θα τα βρουν εξωδικαστικά ή αν η υπόθεση θα φτάσει τελικώς στην ακροαματική διαδικασία.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top