ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Nick Cave μοιράζεται τις πρώτες πληροφορίες για το «CARNAGE»

Ο Αυστραλός επιβεβαίωσε το νέο album των Bad Seeds. Τον προηγούμενο μήνα ο Nick Cave επιβεβαίωσε μέσω του προσωπικού του ιστολογίου Red Hand Files τον τίτλο του νέου δίσκου των Bad Seeds. Τώρα, σε νέο του μήνυμα, ο Αυστραλός επανέρχεται απαντώντας σε ερώτηση για το «CARNAGE». Ένας fan από την…

Ο Αυστραλός επιβεβαίωσε το νέο album των Bad Seeds.

Τον προηγούμενο μήνα ο Nick Cave επιβεβαίωσε μέσω του προσωπικού του ιστολογίου Red Hand Files τον τίτλο του νέου δίσκου των Bad Seeds. Τώρα, σε νέο του μήνυμα, ο Αυστραλός επανέρχεται απαντώντας σε ερώτηση για το «CARNAGE».

Ένας fan από την Κροατία ρώτησε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον δίσκο που θα διαδεχθεί το «Ghosteen» του 2019, με τον 63χρονο να απαντά κάνοντας λόγο για έναν «πολύ όμορφο αλλά βάρβαρο δίσκο εν μέσω μιας οικουμενικής καταστροφής».

Το «CARNAGE» θα είναι ο 18ος δίσκος των Nick Cave & The Bad Seeds και όπως όλα δείχνουν θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2021. Όπως τόνισε ήδη ο δημιουργός του, στις νέες συνθέσεις θα συνεργαστεί για ακόμα μια φορά με τον Warren Ellis.

Το 2020 βρήκε τον βετεράνο μουσικό να ηχογραφεί και να κυκλοφορεί το «Idiot Prayer», μια solo εμφάνιση στο Alexandra Palace του Λονδίνου εν μέσω lockdown εξαιτίας της πανδημίας:

Θυμίζουμε ότι ο κορωνοϊός ανάγκασε τον Nick Cave να ακυρώσει όλες τις προγραμματισμένες εμφανίσεις των Bad Seeds για το 2021, κάτι που του έδωσε χρόνο να αφιερωθεί στο νέο album. Σε σχετική ερώτηση που του έγινε για το πως ο ίδιος βιώνει την κοινωνική απομόνωση, σημείωσε πως ο κοινωνικός αποκλεισμός του είναι οικείος, προσθέτοντας: «είμαι πολύ εξοικειωμένος με την θλίψη και τους μηχανισμούς της. Το ίδιο και με το να χάνω τον έλεγχο».

Οι fans των Bad Seeds έχουν την δυνατότητα να παρακολουθούν μέσω του BAD SEED TEEVEE στο YouTube ζωντανές εμφανίσεις του group, video clips και συνεντεύξεις. Το κανάλι μεταδίδεται συνεχόμενα σε 24ωρη βάση.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top