ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Paul McCartney ανακοίνωσε το album «McCartney III»

Μετά από 40 χρόνια ολοκληρώνεται η τριλογία. Το νέο του studio album με τίτλο «McCartney III» πρόκειται να κυκλοφορήσει ο sir Paul McCartney στις 11 Δεκεμβρίου. Δείτε το trailer του δίσκου που ολοκληρώνει την τριλογία που ξεκίνησε το Σκαθάρι το 1970. Ο Άγγλος superstar των Beatles ξεκίνησε την solo καριέρα…

Μετά από 40 χρόνια ολοκληρώνεται η τριλογία.

Το νέο του studio album με τίτλο «McCartney III» πρόκειται να κυκλοφορήσει ο sir Paul McCartney στις 11 Δεκεμβρίου. Δείτε το trailer του δίσκου που ολοκληρώνει την τριλογία που ξεκίνησε το Σκαθάρι το 1970.

Ο Άγγλος superstar των Beatles ξεκίνησε την solo καριέρα του το 1970 με το «McCartney I», ενώ δέκα χρόνια αργότερα κυκλοφόρησε το «McCartney II». Φέτος, 40 χρόνια μετά και με δεκάδες κυκλοφορίες στο ενεργητικό του, ο βετεράνος μουσικός ολοκληρώνει την τριλογία με το «McCartney III», το trailer του οποίου μπορείτε να δείτε παρακάτω:

Ο δίσκος θα είναι διαθέσιμος στις 11 Δεκεμβρίου από την Capitol, με τις ειδικές εκδόσεις βινυλίου να είναι διαθέσιμες από την Third Man Records του Jack White!

Τα κομμάτια του album ηχογραφήθηκαν νωρίτερα μέσα στην χρονιά στο Sussex, με τον McCartney να ξεκινάει να δουλεύει πάνω σε ένα ακυκλοφόρητο τραγούδι που είχε από τις αρχές των 90s.

Μιλώντας για τον νέο δίσκο, ο 78χρονος μουσικός είπε: «Ζούσα με την οικογένεια μου στην φάρμα μου και είχα την ευκαιρία να πηγαίνω στο studio μου κάθε μέρα. Δούλευα πάνω στην μουσική ενός film, αλλά κατέληξα να ολοκληρώνω το πρώτο κομμάτι. Συνέχισα να γράφω κάθε μέρα και τελικά έφτασα να έχω έναν ολόκληρο δίσκο. Είναι πολύ όμορφο το συναίσθημα να γράφεις μουσική για τον εαυτό σου».

Στιχουργικά, ο δημιουργός είπε ότι το νέο album συγκρίνεται με το ντεμπούτο του το 1970: «Μιλάει για την ελευθερία της δημιουργίας και την αγάπη. Εκφράστηκα όπως νιώθω αυτή την στιγμή και έβγαλα αισιοδοξία και αγάπη».

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Loud & Quiet, το Σκαθάρι δήλωσε πως ακόμα απολαμβάνει να κάνει μουσική, λέγοντας ωστόσο πως κάθε νέα του δουλειά είναι εν δυνάμει και η τελευταία του: «Όταν ήμουν 50 μου έλεγαν πως μπορώ πλέον να βγω στην σύνταξη» ενώ αστειευόμενος αναφέρθηκε και στην γνωστή θεωρία συνωμοσίας προσθέτοντας: «Όταν ηχογραφήσαμε το «Abbey Road» ήμουν νεκρός, οπότε οτιδήποτε από εκεί και μετά είναι bonus».

Το νέο album ακολουθεί το «Egypt Station» του 2018.

PAUL McCARTNEY - McCARTNEY III
PAUL McCARTNEY – McCARTNEY III

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top