ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TV & MOVIES

Ο Peter Jackson ανακοίνωσε το ντοκιμαντέρ για τους Beatles!

Ο σκηνοθέτης του The Lord Of The Rings σε ένα νέο μουσικό «έπος». Ο Peter Jackson ανακοίνωσε πως το νέο ντοκιμαντέρ για τους Beatles με τίτλο The Beatles: Get Back θα κάνει πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο. Ο σκηνοθέτης του Άρχοντα Των Δαχτυλιδιών αλλά και του Χόμπιτ έκανε «βουτιά» στα αρχεία της…

Ο σκηνοθέτης του The Lord Of The Rings σε ένα νέο μουσικό «έπος».

Ο Peter Jackson ανακοίνωσε πως το νέο ντοκιμαντέρ για τους Beatles με τίτλο The Beatles: Get Back θα κάνει πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο. Ο σκηνοθέτης του Άρχοντα Των Δαχτυλιδιών αλλά και του Χόμπιτ έκανε «βουτιά» στα αρχεία της μπάντας και παρουσιάζει την ιστορία των Σκαθαριών κατά την διάρκεια της ηχογράφησης του τελευταίου τους album «Let It Be».

Το νέο κινηματογραφικό project του Peter Jackson θα αφορά τους Beatles και τω πως η μπάντα ηχογράφησε το κύκνειο άσμα της «Let It Be». Το film θα κάνει πρεμιέρα από την Walt Disney στις 4 Σεπτεμβρίου.

Ο Jackson με την ευλογία το Paul McCartney απέκτησε πρόσβαση στο αρχειακό υλικό των Beatles, με το Σκαθάρι να τονίζει: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ο Peter έκανε αυτή την βουτιά στα αρχεία μας, με σκοπό να πει την ιστορία για το πώς ηχογραφήσαμε αυτόν τον δίσκο».

Και πρόσθεσε: «Η φιλία και η αγάπη που είχαμε μεταξύ μας μου φέρνει μνήμες από εκείνη την εποχή».

Ο διάσημος σκηνοθέτης πρόσθεσε: «Το να δουλέψω σε αυτό το project ήταν και για μένα μια εξερεύνηση. Χαίρομαι που είχα την τιμή αυτή».

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Beatles: Get Back αναμένονται σύντομα.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TV & MOVIES

Go to Top