ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ WEEKEND JOURNAL

Ο Post Malone χαρίζει 10,000 ζευγάρια Crocs σε γιατρούς και νοσηλευτές

Αξιέπαινη κίνηση από τον Αμερικανό rapper. Από τους Metallica και τους Shinedown μέχρι τον Machine Gun Kelly και τη Madonna, δεν είναι λίγοι οι καλλιτέχνες που έσπευσαν εν μέσω πανδημίας να στηρίξουν τον τομέα της Υγείας είτε με απευθείας χορηγίες (σε χρήματα ή υγειονομικό υλικό) είτε οργανώνοντας και στηρίζοντας καμπάνιες…

Αξιέπαινη κίνηση από τον Αμερικανό rapper.

Από τους Metallica και τους Shinedown μέχρι τον Machine Gun Kelly και τη Madonna, δεν είναι λίγοι οι καλλιτέχνες που έσπευσαν εν μέσω πανδημίας να στηρίξουν τον τομέα της Υγείας είτε με απευθείας χορηγίες (σε χρήματα ή υγειονομικό υλικό) είτε οργανώνοντας και στηρίζοντας καμπάνιες που απέφεραν σημαντικά ποσά για την καταπολέμηση της COVID-19.

O Post Malone αποτελεί μια ξεχωριστή περίπτωση καθώς μετά από την πρόσφατη πρωτοβουλία του να δωρίσει 40.000 μάσκες N95 σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό προχώρησε σε ακόμα μία σημαντική κίνηση.

Ο 25χρονος rapper, ο οποίος στο τελευταίο του album με τίτλο «Hollywood’s Bleeding» είχε ως special guest τον Ozzy Osbourne, συνεργάστηκε για μία ακόμη φορά με την Crocs και τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Musicians On Call, δωρίζοντας 10.000 ζευγάρια σαμπό σε υγειονομικούς υπαλλήλους που απασχολούνται σε περίπου 70 διαφορετικές νοσηλευτικές μονάδες των ΗΠΑ.

Τα σαμπό διανεμήθηκαν στο προσωπικό των συνεργαζόμενων με τον οργανισμό νοσοκομείων, σε γιατρούς και νοσηλευτές που εργάζονται σε μονάδες με ασθενείς με COVID-19, με καρδιακά νοσήματα, σε ογκολογικά τμήματα, μονάδες εντατικής θεραπείας, παιδιατρικές κλινικές και σε άλλους τομείς.

«Αυτό το δώρο προσφέρεται με ευγνωμοσύνη και υποστήριξη στις ακούραστες προσπάθειές τους για την καταπολέμηση αυτής της πανδημίας» αναφέρεται σε ανακοίνωση του οργανισμού Musicians On Call.

«Είμαστε τόσο ευγνώμονες στον Post Malone και στην Crocs που μας έδωσαν ακόμη περισσότερη βοήθεια μέσω αυτής της γενναιόδωρης κίνησης. Χάρη σε αυτούς, οι εργαζόμενοι σε 70 νοσοκομεία σε εθνικό επίπεδο θα έχουν την πρόσθετη υποστήριξη των Crocs που θα τους βοηθούν ώστε να ανταποκρίνονται στα αυξημένα καθήκοντά τους σε καθημερινή βάση» δήλωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Musicians On Call, Pete Griffin.

Θυμίζουμε ότι τον Απρίλιο του 2020, ο Post Malone παρουσίασε ζωντανά σε μια διαδικτυακή συναυλία μερικά από τα αγαπημένα του τραγούδια των Nirvana, με τους fans να πραγματοποιούν δωρεές ύψους 800.000 δολαρίων για το ίδρυμα COVID-19 Solidarity Response Fund που έχει δημιουργηθεί από τα Ηνωμένα Έθνη και τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας.

Γεννήθηκε στις 25 Μαρτίου 1973 δίνοντας ακόμα ένα λόγο για να ηχούν τη συγκεκριμένη μέρα τα κανόνια του Λυκαβηττού. Αφού έχασε μερικά χρόνια από τη ζωή του στη Γαλλική Φιλολογία της Αθήνας, έμπλεξε με τη δημοσιογρφία και ως Συντάκτης Υλης του αρέσει να βάζει τα πράγματα στη θέση τους. Ονειρό του να βρεθεί κάποια στιγμή στο Wacken και να κάνει κατάδυση σε νερά με λευκούς καρχαρίες...

Latest from WEEKEND JOURNAL

Go to Top