ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ IN FOCUS

Ο Robb Flynn των Machine Head βλέπει θρίαμβο του Donald Trump στις Αμερικανικές εκλογές

Θερμός υποστηρικτής του Bernie Sanders ο frontman των Machine Head. Τεράστια νίκη του Donald Trump στις επερχόμενες αμερικανικές εκλογές προβλέπει ο Robb Flynn των Machine Head. Δεν θεωρεί άξιο αντίπαλο τον Joe Biden ο ηγέτης του συγκροτήματος. Ο Robb Flynn των Machine Head, μέσω του blog του The General Journals:…

Θερμός υποστηρικτής του Bernie Sanders ο frontman των Machine Head.

Τεράστια νίκη του Donald Trump στις επερχόμενες αμερικανικές εκλογές προβλέπει ο Robb Flynn των Machine Head. Δεν θεωρεί άξιο αντίπαλο τον Joe Biden ο ηγέτης του συγκροτήματος.

Ο Robb Flynn των Machine Head, μέσω του blog του The General Journals: Diary Of A Frontman… And Other Ramblings, τοποθετείται συχνά-πυκνά για διάφορα κοινωνικά και πολιτικά θέματα. Μέσω της τελευταίας του ανάρτησης, ο ηγέτης του group αναφέρθηκε στις επερχόμενες εκλογές στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Μετά την οριστική απόσυρση του Bernie Sanders από την κούρσα για το χρίσμα των Δημοκρατικών, ο Joe Biden θα είναι αυτός που θα αντιμετωπίσει τον Donald Trump στις εκλογές, με τον Flynn να θεωρεί πως ο σημερινός Πρόεδρος θα κάνει περίπατο.

«Συγχαρητήρια σε DNC, CNN, MSNBC, New York Times, Mayor Pete, Beto O’Rourke, Kamala Harris, Hillary Clinton, Mike Bloomberg και στους υπόλοιπους οργανισμούς που σχετίζονται με τους Δημοκρατικούς, που εξασφάλισαν ακόμα μια θητεία στον Trump. Έδωσαν αγώνα για να ηττηθεί ο Sanders και πλέον ο Trump θα ξεσκίσει τον Biden».

«Ο μηχανισμός στήριξης του Biden θέλει να πάει τα πράγματα πίσω, ακριβώς εκεί που ήταν πριν εκλεγεί ο σημερινός Πρόεδρος, λες και τότε τα πράγματα δεν ήταν σκατά» προσθέτει ο Flynn.

Στη συνέχεια του μηνύματός του ο Flynn λέει το δικό του «ευχαριστώ» στον Sanders: «Σε ευχαριστώ για όλα όσα έφερες στην Αμερική. Σε ευχαριστώ που ενέπνευσες μια νέα γενιά ανθρώπων που θα πολεμήσει για τις ιδέες σου. Είναι κρίμα που ο επόμενος Πρόεδρος δεν θα έχει το κουράγιο και το θάρρος σου».

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from IN FOCUS

Go to Top