ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Roger Waters παρουσίασε την νέα εκδοχή του «Two Suns In The Sunset»

Μέσα από το «The Final Cut» των Pink Floyd. Ο Roger Waters έδωσε στην δημοσιότητα την νέα εκτέλεση στο τραγούδι των Pink Floyd «Two Suns In The Sunset», που περιλαμβάνεται στο «The Final Cut» του 1983. Η νέα εκτέλεση του τραγουδιού περιλαμβάνει τους Dave Kilminster κα Jonathan Wilson στις κιθάρες,…

Μέσα από το «The Final Cut» των Pink Floyd.

Ο Roger Waters έδωσε στην δημοσιότητα την νέα εκτέλεση στο τραγούδι των Pink Floyd «Two Suns In The Sunset», που περιλαμβάνεται στο «The Final Cut» του 1983.

Η νέα εκτέλεση του τραγουδιού περιλαμβάνει τους Dave Kilminster κα Jonathan Wilson στις κιθάρες, τον Gus Seyffert στο μπάσο, τον Joey Waronker στα drums, τον Jon Carin στα keyboards, τον Bo Koster στο Hammond και τον Ian Ritchie στο σαξόφωνο. Ο Waters ερμηνεύει έχοντας στο πλευρό του τις τραγουδίστριες Jess Wolfe και Holly Laessig.

«Είχα την ιδέα να κάνουμε έναν δίσκο με όλα τα τραγούδια που παρουσιάσαμε στο encore της περιοδείας US+Them. Ένα είναι το «Mother», το δεύτερο είναι το «Two Suns In The Suns». Ελπίζω να σας αρέσει. Συνεργάζομαι με εξαιρετικούς μουσικούς».

Πρόσφατα ο Waters ανακοίνωσε την κυκλοφορία του «Us+Them» σε CD/DVD/Blu-ray.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top