ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Ryan Adams κυκλοφορεί τον Ιούνιο το «Big Colors»

Ο Ryan Adams επέστρεψε με το νέο single «Do Not Disturb». Ο Ryan Adams ανακοίνωσε τις λεπτομέρειες της κυκλοφορίας του «Big Colors», του πολυαναμενόμενου album που δίνει συνέχεια στην τριλογία που ξεκίνησε με το «Wednesdays» στα τέλη του 2020 και αναμένεται να ολοκληρωθεί αργότερα μέσα στο 2021 με το διπλό…

Ο Ryan Adams επέστρεψε με το νέο single «Do Not Disturb».

Ο Ryan Adams ανακοίνωσε τις λεπτομέρειες της κυκλοφορίας του «Big Colors», του πολυαναμενόμενου album που δίνει συνέχεια στην τριλογία που ξεκίνησε με το «Wednesdays» στα τέλη του 2020 και αναμένεται να ολοκληρωθεί αργότερα μέσα στο 2021 με το διπλό LP «Chris». Ακούστε το νέο single «Do Not Disturb».

Το «Big Colors» γράφτηκε το 2019 αλλά λόγω των σοβαρών καταγγελιών για βία, ψυχολογική καταπίεση, παρεμβατική συμπεριφορά αλλά και παρενόχληση που αντιμετώπισε ο Αμερικανός τραγουδοποιός από διάφορες γυναίκες και συνεργάτιδες, ανάμεσα τους και η πρώην σύζυγός του, αναγκάστηκε να καθυστερήσει την κυκλοφορία του. Ο Ryan Adams τοποθετήθηκε δημόσια το 2020 και ζήτησε συγγνώμη για τις πράξεις του, αρνούμενος ωστόσο αρκετές από τις πιο βαριές κατηγορίες.

Τώρα, σχεδόν δύο χρόνια μετά το αρχικό του πλάνο, ο Adams επιστρέφει στην μουσική και αφού αρχικά κυκλοφόρησε ψηφιακά το «Wednesdays», πρώτο album της τριλογίας, επιστρέφει τον Ιούνιο με το «Big Colors».

Παρακάτω μπορείτε να ακούσετε το «Do Not Disturb», το lead single του επερχόμενου δίσκου:

Από το album που θα κυκλοφορήσει στις 11 Ιουνίου σε CD και αρκετές εκδόσεις βινυλίου, έχουμε ακούσει και το «Fuck The Rain», το οποίο όμως ο Adams έχει αποσύρει επίσημα από τις ψηφιακές πλατφόρμες.

«Πρόκειται για ένα soundtrack ταινίας του 1980 που όμως δεν έχει γυριστεί ποτέ» ήταν τα λόγια του Adams για τον πολυαναμενόμενο δίσκο του που θα βγει στην αγορά από την δισκογραφική του εταιρία PAX AM.

Το tracklist του «Big Colors»:
01. Big Colors
02. Do Not Disturb
03. It’s So Quiet, It’s Loud
04. Fuck The Rain
05. Manchester
06. What Am I
07. Power
08. I Surrender
09. Showtime
10. In It For The Pleasure
11. Middle Of The Line
12. Summer Rain

RYAN ADAMS - BIG COLORS
RYAN ADAMS – BIG COLORS

Latest from TOP STORIES

Go to Top