ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Σάκης Τόλης σε νέο πειραματικό μουσικό project

Ο frontman των Rotting Christ και οι ΝΕΚΡΩΝ ΙΑΧΕΣ. Ο Σάκης Τόλης των Rotting Christ ανακοίνωσε πως θα συμμετέχει στο νέο πειραματικό μουσικό project με τίτλο ΝΕΚΡΩΝ ΙΑΧΕΣ. Μαζί του θα είναι ο Andrew Liles (Current 93, Nurse With Wound). Το project θα κινείται σε ambient/spoken word ύφος, με το…

Ο frontman των Rotting Christ και οι ΝΕΚΡΩΝ ΙΑΧΕΣ.

Ο Σάκης Τόλης των Rotting Christ ανακοίνωσε πως θα συμμετέχει στο νέο πειραματικό μουσικό project με τίτλο ΝΕΚΡΩΝ ΙΑΧΕΣ. Μαζί του θα είναι ο Andrew Liles (Current 93, Nurse With Wound).

Το project θα κινείται σε ambient/spoken word ύφος, με το πρώτο δείγμα με τίτλο «The Oracles» να είναι ήδη διαθέσιμο μέσα από το επίσημο κανάλι των Rotting Christ στο YouTube:

Σύμφωνα με τα όσα έχουν ανακοινώσει οι ίδιοι οι καλλιτέχνες, το συγκεκριμένο κομμάτι θα λειτουργεί ως soundtrack στην ταινία Veronika (2014) του σκηνοθέτη Emir Skalonja.

Όλα αυτά την στιγμή που πριν από μερικές εβδομάδες σε διαδικτυακό του μήνυμα, ο ηγέτης των Ελλήνων extreme metallers είχε τονίσει πως οι Rotting Christ βρίσκονται σε διαδικασία σύνθεσης νέου υλικού, το οποίο θα διαδεχθεί το «The Heretics» του 2019.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το project ΝΕΚΡΩΝ ΙΑΧΕΣ αναμένονται μέσα στο επόμενο διάστημα, μαζί με όλες τις λεπτομέρειες της κυκλοφορίας του πρώτου mini LP.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top