ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Serj Tankian κυκλοφόρησε το video clip του «Elasticity»

Πρώτη γεύση μέσα από το επερχόμενο EP «Elasticity». Ο Serj Tankian έδωσε στην δημοσιότητα το video clip του «Elasticity», για το οποίο μας είχε προετοιμάσει σχετικά νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα. Τον ερχόμενο μήνα η κυκλοφορία του. Ο τραγουδιστής των System Of A Down θα ρίξει στην αγορά το EP σε…

Πρώτη γεύση μέσα από το επερχόμενο EP «Elasticity».

Ο Serj Tankian έδωσε στην δημοσιότητα το video clip του «Elasticity», για το οποίο μας είχε προετοιμάσει σχετικά νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα. Τον ερχόμενο μήνα η κυκλοφορία του.

Ο τραγουδιστής των System Of A Down θα ρίξει στην αγορά το EP σε φυσική μορφή στις 19 του ερχόμενου μήνα, μέσω της Alchemy Recordings, και σήμερα μοιράζεται με τους fans το πρώτο ολοκληρωμένο δείγμα του. Δείτε το:

Όπως δήλωσε αρκετές φορές στο πρόσφατο παρελθόν, ο Tankian έγραψε τα τραγούδια για τους System Of A Down, με την μπάντα ωστόσο να μην μπορεί να ξεπεράσει τα όποια προβλήματα ανάμεσα στα μέλη της.

«Αν καταφέρουμε να εκπέμψουμε όλοι στο ίδιο μήκος κύματος, μπορούμε να συνεχίσουμε ως μπάντα. Όμως δεν γινόταν να περιμένω άλλο και έτσι αποφάσισα να κυκλοφορήσω αυτό το υλικό με το όνομά μου» είπε πρόσφατα ο τραγουδιστής των SOAD.

Θυμίζουμε ότι στις 19 Φεβρουαρίου θα κάνει πρεμιέρα και το νέο ντοκιμαντέρ του Tankian με τίτλο «Truth To Power», στο οποίο θα υπάρχουν και συνεντεύξεις από τους Rage Against The Machine, Rick Rubin και φυσικά από τα υπόλοιπα μέλη των System Of A Down.

Οι System Of A Down αναπτέρωσαν τις ελπίδες των οπαδών τους κυκλοφορώντας πριν από λίγες μέρες το video clip του νέου τους τραγουδιού «Genocidal Humanoidz», μέσα από το Double-A single που περιλαμβάνει και το «Protect The Land».

Το tracklist του «Elasticity» EP:
01. Elasticity
02. Your Mom
03. Rumi
04. How Many Times?
05. Electric Yerevan

SERJ TANKIAN - ELASTICITY
SERJ TANKIAN – ELASTICITY

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top