ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Serj Tankian κυκλοφόρησε το video του «Electric Yerevan»

Το νέο EP του τραγουδιστή των System Of A Down, «Elasticity», κυκλοφορεί σήμερα. Ο Serj Tankian των System Of A Down κυκλοφορεί σήμερα το νέο του EP «Elasticity» και με αφορμή το γεγονός, έδωσε στην δημοσιότητα το video clip του τραγουδιού «Electric Yerevan». Έχοντας ακούσει ήδη το ομότιτλο τραγούδι του EP,…

Το νέο EP του τραγουδιστή των System Of A Down, «Elasticity», κυκλοφορεί σήμερα.

Ο Serj Tankian των System Of A Down κυκλοφορεί σήμερα το νέο του EP «Elasticity» και με αφορμή το γεγονός, έδωσε στην δημοσιότητα το video clip του τραγουδιού «Electric Yerevan».

Έχοντας ακούσει ήδη το ομότιτλο τραγούδι του EP, ο Tankian κυκλοφορεί ακόμα ένα video, το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω:

Μιλώντας για το «Electric Yerevan», ο Tankian είπε μεταξύ άλλων ότι «το τραγούδι είναι επηρεασμένο από τις διαδηλώσεις που έλαβαν χώρα στο Ερεβάν το 2015». Η σκηνοθεσία του video ανήκει στον Garin Hovannisian».

Όπως δήλωσε αρκετές φορές στο πρόσφατο παρελθόν, ο Tankian έγραψε τα τραγούδια για τους System Of A Down, με την μπάντα ωστόσο να μην μπορεί να ξεπεράσει τα όποια προβλήματα ανάμεσα στα μέλη της και να αδυνατεί να κυκλοφορήσει μια ολοκληρωμένη studio δουλειά από το 2005.

«Αν καταφέρουμε να εκπέμψουμε όλοι στο ίδιο μήκος κύματος, μπορούμε να συνεχίσουμε ως μπάντα. Όμως δεν γινόταν να περιμένω άλλο και έτσι αποφάσισα να κυκλοφορήσω αυτό το υλικό με το όνομά μου» είπε πρόσφατα ο τραγουδιστής.

Οι System Of A Down δεν έχουν κυκλοφορήσει νέα μουσική από το 2005 και τα albums «Mezmerize» και «Hypnotize» με τα μέλη του συγκροτήματος να αφοσιώνονται έκτοτε στα projects τους και όλες τις προσπάθειες επανασύνδεσης να έχουν πέσει στο κενό.

Το tracklist του «Elasticity» EP:
01. Elasticity
02. Your Mom
03. Rumi
04. How Many Times?
05. Electric Yerevan

 

SERJ TANKIAN - ELASTICITY
SERJ TANKIAN – ELASTICITY

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top