ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Serj Tankian μας προετοιμάζει για το «Elasticity»

Ο Tankian θα παρουσιάσει το τραγούδι την Πέμπτη. Ο Serj Tankian έδωσε στην δημοσιότητα ένα μικρό δείγμα από το «Elasticity», το πρώτο τραγούδι μέσα από το επερχόμενο ομότιτλο EP του. Την Πέμπτη η πρεμιέρα του τραγουδιού. Ο τραγουδιστής των System Of A Down είχε ανακοινώσει το 2020 την κυκλοφορία του…

Ο Tankian θα παρουσιάσει το τραγούδι την Πέμπτη.

Ο Serj Tankian έδωσε στην δημοσιότητα ένα μικρό δείγμα από το «Elasticity», το πρώτο τραγούδι μέσα από το επερχόμενο ομότιτλο EP του. Την Πέμπτη η πρεμιέρα του τραγουδιού.

Ο τραγουδιστής των System Of A Down είχε ανακοινώσει το 2020 την κυκλοφορία του EP, τονίζοντας πως τα νέα τραγούδια θα έχουν περισσότερα synths, κάτι που ακούμε και στο teaser:

Ο Tankian αποφάσισε να ονομάσει το EP «Elasticity», το οποίο φυσικά παραπέμπει στο κλασικό album των System Of A Down «Toxicity» του 2001.

«Έχω αρκετά rock κομμάτια που έχω γράψει κατά καιρούς. Το ύφος τους ποικίλει όπως και η θεματολογία τους. Κάποια έχουν πολιτικό υπόβαθρο και κάποια άλλα όχι. Όλα πάντως έχουν synths. Μέχρι και για τον γιό μου έχω συνθέσει κομμάτι».

Οι System Of A Down κυκλοφόρησαν πριν από λίγες μέρες το video clip του νέου τους τραγουδιού «Genocidal Humanoidz», μέσα από το Double-A single που περιλαμβάνει και το «Protect The Land».

Προς το παρόν δεν έχει ανακοινωθεί η ημερομηνία κυκλοφορίας του «Elasticity», κάτι που αναμένεται να γίνει μέσα στις επόμενες ημέρες.

Στην αρχή της χρονιάς ο Αμερικανός τραγουδιστής έδωσε στην δημοσιότητα το πρώτο trailer από το επερχόμενο ντοκιμαντέρ του, Truth To Power. Το film παρουσιάζει τον Αρμένικης καταγωγής μουσικό να μιλάει για τον αγώνα που δίνει ο λαός της χώρας του, αλλά και για την γενοκτονία των Αρμενίων το 1915.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top