ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TV & MOVIES

Ο Serj Tankian παρουσιάζει το ντοκιμαντέρ Truth To Power

Δείτε το trailer του film από τον frontman των System Of A Down. Ο Serj Tankian των System Of A Down έδωσε στην δημοσιότητα το πρώτο trailer από το επερχόμενο ντοκιμαντέρ του, Truth To Power. Το film παρουσιάζει τον Αρμένικης καταγωγής μουσικό να μιλάει για τον αγώνα που δίνει ο…

Δείτε το trailer του film από τον frontman των System Of A Down.

Ο Serj Tankian των System Of A Down έδωσε στην δημοσιότητα το πρώτο trailer από το επερχόμενο ντοκιμαντέρ του, Truth To Power.

Το film παρουσιάζει τον Αρμένικης καταγωγής μουσικό να μιλάει για τον αγώνα που δίνει ο λαός της χώρας του, αλλά και για την γενοκτονία των Αρμενίων το 1915.

«Ο Serj θέλει να περάσει στην μουσική του μηνύματα κοινωνικής ευαισθητοποίησης, με σκοπό την πολιτική αλλαγή όπου χρειάζεται. Ο αγώνας του για την αναγνώριση της γενοκτονίας των Αρμενίων, τελικά αναγνωρίστηκε από το Κογκρέσο το 2020. Οι κυβερνήσεις τον μισούν. Ο κόσμος τον αγαπάει» αναφέρει το δελτίο τύπου που συνοδεύει την είδηση της κυκλοφορίας του ντοκιμαντέρ.

Δείτε το trailer του Truth To Power:

Στο film θα περιλαμβάνεται μουσική από το επερχόμενο EP του Tankian, «Elasticity»:

Το ντοκιμαντέρ θα κάνει επίσημη πρεμιέρα στις 19 του ερχόμενου μήνα, όπως μας ενημέρωσε ο ίδιος ο καλλιτέχνης.

Οι System Of A Down πρόσφατα βγήκαν από τον πάγο, κυκλοφορώντας δύο νέα τραγούδια, τα «Protect The Land» και «Genocidal Humanoidz» τα οποία γράφτηκαν με αφορμή την πολεμική σύρραξη της Αρμενίας με το Αζερμπαϊτζάν και την Τουρκία στο Ναγκόρνο Καραμπάχ.

Μάλιστα, τα κομμάτια συγκέντρωσαν ένα ποσό που ξεπέρασε τα $600,000 για το ταμείο της Αρμενίας.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TV & MOVIES

Go to Top