ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Serj Tankian θα κυκλοφορήσει τραγούδια που είχε για τους System Of A Down

«Αφού δεν προχωράμε με το συγκρότημα, θα τα κυκλοφορήσω μόνος μου», δήλωσε στο SPIN. Ο Serj Tankian πρόκειται να κυκλοφορήσει ένα EP με τραγούδια που έχει γράψει για τους System Of A Down. Μέσα στην χρονιά η κυκλοφορία του με πιθανό τίτλο «Elasticity». «Τα τραγούδια αυτά ήταν γραμμένα για τους System…

«Αφού δεν προχωράμε με το συγκρότημα, θα τα κυκλοφορήσω μόνος μου», δήλωσε στο SPIN.

Ο Serj Tankian πρόκειται να κυκλοφορήσει ένα EP με τραγούδια που έχει γράψει για τους System Of A Down. Μέσα στην χρονιά η κυκλοφορία του με πιθανό τίτλο «Elasticity».

«Τα τραγούδια αυτά ήταν γραμμένα για τους System Of A Down, αλλά αφού δεν βρίσκουμε κοινό πεδίο, τα ολοκλήρωσα μόνος μου» δήλωσε αρχικά στο SPIN ο Tankian.

Για τα κομμάτια αυτά και το γιατί του θυμίζουν τους System Of A Down: «Έχω γράψει αρκετά rock τραγούδια που δεν έχω κυκλοφορήσει. Τα συγκεκριμένα έχουν πιάνο και synths, αλλά είναι αρκετά heavy και θυμίζουν τις δομές των System Of A Down».

Για το πότε θα κυκλοφορήσει το project: «Μέσα στο 2020 με πιθανό τίτλο «Elasticity», ακριβώς για να θυμίζει ότι ήθελα να το κάνω με το συγκρότημα».

Θυμίζουμε ότι και ο Daron Malakian κυκλοφόρησε με τους Scars On Broadway τραγούδια που είχε γράψει για τους SOAD.

Η τελευταία προσωπική δουλειά του Tankian ήταν το «Orca» του 2013.

Latest from TOP STORIES

Go to Top