ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Serj Tankian θα κυκλοφορήσει τραγούδια που είχε για τους System Of A Down

«Αφού δεν προχωράμε με το συγκρότημα, θα τα κυκλοφορήσω μόνος μου», δήλωσε στο SPIN. Ο Serj Tankian πρόκειται να κυκλοφορήσει ένα EP με τραγούδια που έχει γράψει για τους System Of A Down. Μέσα στην χρονιά η κυκλοφορία του με πιθανό τίτλο «Elasticity». «Τα τραγούδια αυτά ήταν γραμμένα για τους System…

«Αφού δεν προχωράμε με το συγκρότημα, θα τα κυκλοφορήσω μόνος μου», δήλωσε στο SPIN.

Ο Serj Tankian πρόκειται να κυκλοφορήσει ένα EP με τραγούδια που έχει γράψει για τους System Of A Down. Μέσα στην χρονιά η κυκλοφορία του με πιθανό τίτλο «Elasticity».

«Τα τραγούδια αυτά ήταν γραμμένα για τους System Of A Down, αλλά αφού δεν βρίσκουμε κοινό πεδίο, τα ολοκλήρωσα μόνος μου» δήλωσε αρχικά στο SPIN ο Tankian.

Για τα κομμάτια αυτά και το γιατί του θυμίζουν τους System Of A Down: «Έχω γράψει αρκετά rock τραγούδια που δεν έχω κυκλοφορήσει. Τα συγκεκριμένα έχουν πιάνο και synths, αλλά είναι αρκετά heavy και θυμίζουν τις δομές των System Of A Down».

Για το πότε θα κυκλοφορήσει το project: «Μέσα στο 2020 με πιθανό τίτλο «Elasticity», ακριβώς για να θυμίζει ότι ήθελα να το κάνω με το συγκρότημα».

Θυμίζουμε ότι και ο Daron Malakian κυκλοφόρησε με τους Scars On Broadway τραγούδια που είχε γράψει για τους SOAD.

Η τελευταία προσωπική δουλειά του Tankian ήταν το «Orca» του 2013.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top