ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ IN FOCUS

Ο Shawn Mendes πρώτος καλεσμένος του νέου MTV Unplugged

Τα πλάνα του καναλιού για την επιστροφή του ιστορικού σόου. Στις 9 του ερχόμενου μήνα η πρώτη προβολή του νέου κύκλου επεισοδίων με καλεσμένο τον 19χρονο Αμερικανό. Το MTV επιχειρεί δυναμική επιστροφή στα μουσικά δρώμενα, με το κλασικό show MTV Unplugged να αποτελεί κορυφαία επιλογή των ανθρώπων του καναλιού. Τα νέα…

Τα πλάνα του καναλιού για την επιστροφή του ιστορικού σόου.

Στις 9 του ερχόμενου μήνα η πρώτη προβολή του νέου κύκλου επεισοδίων με καλεσμένο τον 19χρονο Αμερικανό. Το MTV επιχειρεί δυναμική επιστροφή στα μουσικά δρώμενα, με το κλασικό show MTV Unplugged να αποτελεί κορυφαία επιλογή των ανθρώπων του καναλιού.

Τα νέα επεισόδια του MTV Unplugged θα ξεκινήσουν να προβάλλονται το φθινόπωρο, με τον Shawn Mendes να είναι ο πρώτος καλεσμένος. Το επεισόδιο θα γυριστεί στο Ace Hotel του Los Angeles και θα προβληθεί στις 8 Σεπτεμβρίου.

Ο Mendes αποτελεί ένα από τα πιο καυτά ονόματα της Αμερικανικής μουσικής σκηνής, με το single του «Holdin’ Me Back» να βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο No.1 του ραδιοφωνικού chart στις Η.Π.Α.

Ο Mendes και η μπάντα του, σύμφωνα με δημοσίευμα του Variety, έχει ήδη ξεκινήσει τις πρόβες, λίγο πριν την εμφάνισή του και στα MTV Video Music Awards, εκεί όπου άλλωστε το τραγούδι του «Treat You Better» έχει προταθεί για βραβείο στην κατηγορία Best Pop Video.

«Είναι πολύ ξεχωριστή αυτή η στιγμή για μένα. Το MTV Unplugged θα μου δώσει την ευκαιρία να δείξω στον κόσμο τον αυθεντικό καλλιτεχνικό εαυτό μου. Από πού είμαι και από πού έρχομαι ως τραγουδιστής και ως μουσικός» δήλωσε στο μουσικό κανάλι ο 19χρονος Mendes.

Ο Amani Duncan, εκ των υπευθύνων παραγωγής του MTV Unplugged, είπε: «Για τις νεότερες γενιές, το show μπορεί να μην είναι οικείο. Ωστόσο, μας δίνει την δυνατότητα να νοσταλγήσουμε παλιότερες εποχές και να δούμε τη νέα εποχή ενός πραγματικά δυνατού μουσικού concept».

Για την δυναμική του show μίλησε και ο manager του Shawn Mendes, Andrew Gertler, ο οποίος δήλωσε πως αυτή είναι μια ευκαιρία να επηρεαστούν νέοι άνθρωποι και να ασχοληθούν με τη μουσική.

Το MTV Unplugged ξεκίνησε να προβάλλεται το 1989 και στα 4 χρόνια προβολής του είχε φιλοξενήσει τεράστια ονόματα της μουσικής όπως οι Nirvana, Eric Clapton, REM, Rod Stewart, Alice In Chains, Pearl Jam και άλλους.

Διαβάστε ακόμα: 10 κορυφαίες στιγμές από το MTV Unplugged

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from IN FOCUS

Go to Top