ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Sivert Høyem ανακοινώνει το νέο του EP «Roses Of Neurosis»

Την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου το πρώτο single «Run Away». Ο αγαπημένος του Ελληνικού κοινού Sivert Høyem ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νέου του EP με τίτλο «Roses Of Neurosis». Την ερχόμενη Παρασκευή η πρεμιέρα του νέου single «Run Away». Το νέο EP του Νορβηγού τραγουδιστή των Madrugada θα κυκλοφορήσει στις 12…

Την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου το πρώτο single «Run Away».

Ο αγαπημένος του Ελληνικού κοινού Sivert Høyem ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νέου του EP με τίτλο «Roses Of Neurosis». Την ερχόμενη Παρασκευή η πρεμιέρα του νέου single «Run Away».

Το νέο EP του Νορβηγού τραγουδιστή των Madrugada θα κυκλοφορήσει στις 12 Φεβρουαρίου 2021, πέντε χρόνια μετά την τελευταία του full-length δουλειά «Lioness».

Την Παρασκευή θα κάνει πρεμιέρα το νέο single «Run Away», με τον Høyem να δίνει στους fans ένα μικρό teaser παρακάτω:

Για το κομμάτι είπε ο Σκανδιναβός: «Ηχογραφήθηκε κατά την διάρκεια μιας πολύ απαιτητικής εβδομάδας στο studio τον περασμένο Σεπτέμβριο. Το γράψαμε 2-3 φορές όλοι μαζί και στην συνέχεια κάναμε ελάχιστες παρεμβάσεις. Πρόθεση μου είναι να μην παρεμβαίνω πολύ στα τραγούδια μου και να διατηρώ όσο το δυνατόν περισσότερο την αρχική τους μορφή».

Για τις δυσκολίες που έχει περάσει ο ίδιος λόγω της πανδημίας, ο Høyem πρόσθεσε: «Ήταν πολύ όμορφο που παίξαμε και πάλι μαζί. Ο εγκλεισμός μας απομόνωσε και χρειαζόμασταν να ξαναβρεθούμε».

Ο Sivert Høyem εξήγησε ότι το νέο κομμάτι δεν έχει σχέση με τα συναισθήματα που βιώνουμε λόγω της πανδημίας καθώς «πρόκειται για ένα τραγούδι που γράφτηκε μερικά χρόνια πριν».

Όλα δείχνουν πάντως ότι το 2021 θα βρει τον τραγουδιστή με νέο album.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top