ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TV & MOVIES

Ο σκηνοθέτης του Rocketman ετοιμάζει ταινία για τους Clash

Ο Dexter Fletcher σκέφτεται το επόμενο μουσικό του project. Η μεγάλη επιτυχία που σημείωσε το Rocketman αλλά και η συμμετοχή του στο Bohemian Rhapsody, έστω και για το τελευταίο μέρος των γυρισμάτων, φαίνεται πως άνοιξε την όρεξη του Dexter Fletcher. Ο διάσημος σκηνοθέτης εκδήλωσε ενδιαφέρον για να δημιουργήσει μια ταινία…

Ο Dexter Fletcher σκέφτεται το επόμενο μουσικό του project.

Η μεγάλη επιτυχία που σημείωσε το Rocketman αλλά και η συμμετοχή του στο Bohemian Rhapsody, έστω και για το τελευταίο μέρος των γυρισμάτων, φαίνεται πως άνοιξε την όρεξη του Dexter Fletcher. Ο διάσημος σκηνοθέτης εκδήλωσε ενδιαφέρον για να δημιουργήσει μια ταινία βασισμένη στην ιστορία και την πορεία των Clash.

Ο Fletcher πήρε την θέση του Bryan Singer στα γυρίσματα του Bohemian Rhapsody και μιλώντας για το ενδιαφέρον του να δουλέψει πάνω στην ιστορία των Clash είπε: «Θα μπορούσαν να είναι το επόμενο μουσικό project. Μπορεί να έχουν κάνει ήδη την ιστορία τους ταινία, αλλά οι Clash θα παραμένουν για πάντα ζωντανοί και στο προσκήνιο».

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TV & MOVIES

Go to Top