ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ WEEKEND JOURNAL

Ο Steve Carpenter των Deftones πιστεύει ότι η Γη είναι επίπεδη!

Οπαδός των πιο γνωστών θεωριών συνωμοσίας ο κιθαρίστας. Ρεσιτάλ ανορθολογισμού και αντιεπιστημονικού τρόπου σκέψης έδωσε ο κιθαρίστας των Deftones, Steve Carpenter. Η επίπεδη Γη, το αντιεμβολιαστικό κίνημα και οι λοιπές θεωρίες συνωμοσίας στις οποίες πιστεύει ο Αμερικανός μουσικός. Μιλώντας στο podcast Tin Foil Hat με τον Sam Tripoli το οποίο…

Οπαδός των πιο γνωστών θεωριών συνωμοσίας ο κιθαρίστας.

Ρεσιτάλ ανορθολογισμού και αντιεπιστημονικού τρόπου σκέψης έδωσε ο κιθαρίστας των Deftones, Steve Carpenter. Η επίπεδη Γη, το αντιεμβολιαστικό κίνημα και οι λοιπές θεωρίες συνωμοσίας στις οποίες πιστεύει ο Αμερικανός μουσικός.

Μιλώντας στο podcast Tin Foil Hat με τον Sam Tripoli το οποίο ήταν αφιερωμένο σε γνωστές θεωρίες συνωμοσίας, ο Carpenter εξέφρασε τις απόψεις του, οι οποίες ήταν το λιγότερο… παράλογες.

Ξεκινώντας από την επίπεδη Γη, ο Carpenter είπε: «Για να το θέσω απλά σε ότι έχει να κάνει με την θεωρία της επίπεδης Γης, απλώς ξέρω ότι δεν είμαστε μια κινούμενη μπάλα μέσα στο διάστημα».

«Τώρα, τι ακριβώς συμβαίνει είναι κάτι που ακόμα προσπαθούμε να μάθουμε και να αποκωδικοποιήσουμε».

Στην συνέχεια του επεισοδίου, ο Carpenter κλήθηκε να πει τις απόψεις το και για τον Covid-19, γενικά για τους ιούς αλλά και τα εμβόλια, συνεχίζοντας το ρεσιτάλ: «Δεν υπάρχει κανένα εμβόλιο που να έχει δουλέψει. Όλα αυτά τα δηλητήρια μπαίνουν στο σώμα σου και υποφέρεις για πάντα».

Ο Carpenter πιστεύει μάλιστα ότι ο άνθρωπος δεν μπορεί να κολλήσει κάτι από έναν άλλο άνθρωπο: «Είμαι ευγνώμων για τον Covid γιατί επιβεβαιώθηκε η θεωρία που λέει ότι δεν μπορείς να κολλήσεις κάτι από έναν άλλο άνθρωπο. Οι ιοί που αναπτύσσονται στο ανθρώπινο σώμα είναι προϊόν διάφορων τοξινών που υπάρχουν μέσα μας».

Στο τέλος του προηγούμενου μήνα οι Deftones αποκάλυψαν τις λεπτομέρειες της επανακυκλοφορίας του «White Pony», το οποίο θα συνοδεύεται και από το remix album «Black Stallion». Το album θα βρίσκεται στα ράφια των καταστημάτων στις 11 Δεκεμβρίου.

Κολλημένος με τις λεπτομέρειες, οι οποίες πιστεύει πως κάνουν τη διαφορά, ο Νικόλας ξεκίνησε το 2009 με το rockyourlife.gr να ασχολείται λίγο πιο σοβαρά με τις αγαπημένες του μουσικές, προσπαθώντας να πείσει ότι το rock είναι καλύτερο στις πιο απλές μορφές του.

Latest from WEEKEND JOURNAL

Go to Top