ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Steve Von Till των Neurosis κυκλοφορεί νέο album και το πρώτο του βιβλίο

Ακούστε το single «Dreams Of Trees» μέσα από το «No Wilderness Deep Enough». Ο Steve Von Till, κιθαρίστας/τραγουδιστής των Neurosis, ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νέου του προσωπικού δίσκου «No Wilderness Deep Enough» καθώς και το πρώτο του βιβλίο με ποιήματα και στίχους! Ακούστε το πρώτο single «Dreams Of Trees» μέσα…

Ακούστε το single «Dreams Of Trees» μέσα από το «No Wilderness Deep Enough».

Ο Steve Von Till, κιθαρίστας/τραγουδιστής των Neurosis, ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νέου του προσωπικού δίσκου «No Wilderness Deep Enough» καθώς και το πρώτο του βιβλίο με ποιήματα και στίχους! Ακούστε το πρώτο single «Dreams Of Trees» μέσα από το επερχόμενο «No Wilderness Deep Enough».

Είτε ως Harvestman, είτε ως solo καλλιτέχνης, ο Steven Von Till κυκλοφορεί εξαιρετικές προσωπικές δουλειές εδώ και αρκετά χρόνια. Φέτος, ο frontman των Neurosis επιστρέφει δισκογραφικά με το νέο του προσωπικό album αλλά και το πρώτο του βιβλίο με τίτλο «Harvestman: 23 Untitled Poems and Collected Lyrics».

Τόσο ο δίσκος, όσο και το βιβλίο θα βγουν στην αγορά στις 7 Αυγούστου, φυσικά μέσω της Neurot Recordings. Ο Von Till έδωσε στην δημοσιότητα και το νέο του τραγούδι «Dreams Of Trees»:

Το βιβλίο περιλαμβάνει ποιήματα, στίχους αλλά και άλλα κείμενα που έχει γράψει ο Steve Von Till τα τελευταία 20 χρόνια ως solo καλλιτέχνης.

Το tracklist του «No Wilderness Deep Enough»:
01. Dreams Of Trees
02. The Old Straight Track
03. Indifferent Eyes
04. Trail The Silent Hours
05. Shadows On The Run
06. Wild Iron

STEVE VON TILL – NO WILDERNESS DEEP ENOUGH

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top