ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ IN FOCUS

Ο Steven Wilson επιμένει για τους Greta Van Fleet

«Είναι μια κακή κόπια των Led Zeppelin». Ο Steven Wilson σε νέα του συνέντευξη στο Louder Sound θυμήθηκε μεταξύ άλλων και τα περσινά σχόλια του για τους Greta Van Fleet, δηλώνοντας ότι δεν έχει μετανιώσει για όσα πει τότε. Το 2019 ο Wilson είχε κατηγορήσει τους νεαρούς Αμερικανούς rockers πως…

«Είναι μια κακή κόπια των Led Zeppelin».

Ο Steven Wilson σε νέα του συνέντευξη στο Louder Sound θυμήθηκε μεταξύ άλλων και τα περσινά σχόλια του για τους Greta Van Fleet, δηλώνοντας ότι δεν έχει μετανιώσει για όσα πει τότε.

Το 2019 ο Wilson είχε κατηγορήσει τους νεαρούς Αμερικανούς rockers πως αποτελούν προϊόν της μουσικής βιομηχανίας και κακιά κόπια των Led Zeppelin.

Φέτος, ο Άγγλος progressive rock mastermind αναφέρθηκε σε εκείνα του τα σχόλια, τονίζοντας πως αν και αγενής, δεν έχει αλλάξει γνώμη: «Είχα μπλεξίματα στο διαδίκτυο αλλά δεν παίρνω πίσω τα όσα είπα. Τι πρέπει να ακούσουν δηλαδή τα νέα παιδιά; Τον Tyler, The Creator που τους μιλάει για τον μοντέρνο τρόπο ζωής ή αυτή την παρωδία όπου οι Take That συναντούν τους Led Zeppelin;».

Ο Wilson κυκλοφόρησε στο τέλος της προηγούμενες εβδομάδες το νέο του single «King Ghost» μέσα από το επερχόμενο album του «The Future Bites».

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from IN FOCUS

Go to Top