ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Steven Wilson κυκλοφόρησε το video clip του «Eminent Sleaze»

Αυτό είναι το νέο τραγούδι του Steven Wilson! Ο Steven Wilson έδωσε στην δημοσιότητα το video clip του νέου του single «Eminent Sleaze», μέσα από το επερχόμενο album του «The Future Bites». Στις 29 Ιανουαρίου 2021 ο νέος δίσκος του Βρετανού. Μετά το «Personal Shopper», ο Steven Wilson έδωσε στην…

Αυτό είναι το νέο τραγούδι του Steven Wilson!

Ο Steven Wilson έδωσε στην δημοσιότητα το video clip του νέου του single «Eminent Sleaze», μέσα από το επερχόμενο album του «The Future Bites». Στις 29 Ιανουαρίου 2021 ο νέος δίσκος του Βρετανού.

Μετά το «Personal Shopper», ο Steven Wilson έδωσε στην δημοσιότητα ακόμα ένα δείγμα μέσα από το επερχόμενο album του «The Future Beats». Το «Eminent Sleaze» έκανε πρεμιέρα σήμερα σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες, με το album να βγαίνει τελικά στα καταστήματα στις 29 Ιανουαρίου 2021.

Θυμίζουμε πως αρχικά ο δίσκος ήταν προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 12 Ιουνίου, όμως η πανδημία του covid-19 άλλαξε τα σχέδια του Wilson.

«Όπως πολλές άλλες δουλειές μου, έτσι και το «The Future Bites» δεν είναι μόνο μουσική. Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο concept που περιλαμβάνει artwork, videos και μια περιοδεία. Όλα αυτά σε μεγαλύτερη κλίμακα από οτιδήποτε είχα κάνει ως τώρα. Τα προβλήματα με την πανδημία με αναγκάζουν να αναβάλλω τα σχέδια μου και με βαριά καρδιά να μεταθέσω την κυκλοφορία του album για τον ερχόμενο Ιανουάριο» δήλωσε ο Άγγλος πρώην ηγέτης των Porcupine Tree.

Ο Wilson έχει τονίσει σε όλους τους τόνους στο παρελθόν ότι δεν βλέπει πιθανή στο μέλλον την επανασύνδεση των Porcupine Tree, λέγοντας ότι θέλει να κοιτά στο μέλλον και νέες μουσικές και να μην ασχολείται με το παρελθόν.

«Αισθάνομαι υπερήφανος για την δισκογραφία μας όμως το κεφάλαιο αυτό έχει πλέον κλείσει έπειτα από δέκα albums σε δεκαπέντε χρόνια» είπε χαρακτηριστικά ο Άγγλος.

Ακούστε το «Personal Shopper»:

Σύμφωνα με τα όσα έχουμε ακούσει και έχει πει και ο ίδιος ο δημιουργός του, ο νέος δίσκος θα έχει περισσότερα ηλεκτρονικά και dance στοιχεία, διατηρώντας όμως το rock στοιχείο σε πρώτο πλάνο.

Το tracklist του «The Future Bites»
01. Unself
02. Self
03. King Ghost
04. 12 Things I Forgot
05. Eminent Sleaze
06. Personal Shopper
07. Man Of The People
08. Follower
09. Anyone But Me

Steven Wilson album cover
STEVEN WILSON – THE FUTURE BITES

 

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top