ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ WEEKEND JOURNAL

Ο Till Lindemann (Rammstein) και το ταξίδι στον Αμαζόνιο

Ο Γερμανός frontman σε λεύκωμα του National Geographic. Ο Till Lindemann των Rammstein σε συνεργασία με το National Geographic ανακοίνωσε την κυκλοφορία του δεύτερου φωτογραφικού λευκώματος με τίτλο Amazonas: Reise zum Rio Javari. Ο Lindemann πήγε στον Αμαζόνιο παρέα με τον επίσης μουσικό, Joey Kelly, και μαζί φωτογραφήθηκαν στην φύση,…

Ο Γερμανός frontman σε λεύκωμα του National Geographic.

Ο Till Lindemann των Rammstein σε συνεργασία με το National Geographic ανακοίνωσε την κυκλοφορία του δεύτερου φωτογραφικού λευκώματος με τίτλο Amazonas: Reise zum Rio Javari.

Ο Lindemann πήγε στον Αμαζόνιο παρέα με τον επίσης μουσικό, Joey Kelly, και μαζί φωτογραφήθηκαν στην φύση, αλλά και με φίδια, όπως μπορείτε να δείτε και στην φωτογραφία του εξωφύλλου:

Till Lindemann και Joey Kelly στον Αμαζόνιο
Till Lindemann και Joey Kelly στον Αμαζόνιο

Το λεύκωμα περιλαμβάνει εκτός από φωτογραφίες, συνεντεύξεις, ποιήματα αλλά και τις εντυπώσεις των δύο αντρών από το εντυπωσιακό τους ταξίδι. Οι fans μπορούν να πάρουν μια γεύση μέσα από το επίσημο website των Rammstein, από όπου μπορούν και να προμηθευτούν το βιβλίο.

Οι Lindemann και Kelly είχαν ταξιδέψει το 2017 στον Καναδά και οι εμπειρίες τους αποτυπώθηκαν στο βιβλίο Yukon: Mein gehasster Freund.

Όλα αυτά την στιγμή που οι Rammstein έχουν μπει εκ νέου στο studio για την ηχογράφηση νέας μουσικής.

Κολλημένος με τις λεπτομέρειες, οι οποίες πιστεύει πως κάνουν τη διαφορά, ο Νικόλας ξεκίνησε το 2009 με το rockyourlife.gr να ασχολείται λίγο πιο σοβαρά με τις αγαπημένες του μουσικές, προσπαθώντας να πείσει ότι το rock είναι καλύτερο στις πιο απλές μορφές του.

Latest from WEEKEND JOURNAL

Go to Top