ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ WEEKEND JOURNAL

Ο Till Lindemann των Rammstein άνοιξε online sex shop

«Ο Doctor Dick είναι έτοιμος να σας δεχθεί». Λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα, στο αχανές mall του internet άνοιξε ένα ακόμη ηλεκτρονικό κατάστημα, το οποίο πουλάει αντικείμενα ερωτικής θεματολογίας. Το Doctor Dick όπως είναι το όνομα του, καλωσορίζει τους πελάτες του με το σλόγκαν «Ο γιατρός είναι έτοιμος να σας…

«Ο Doctor Dick είναι έτοιμος να σας δεχθεί».

Λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα, στο αχανές mall του internet άνοιξε ένα ακόμη ηλεκτρονικό κατάστημα, το οποίο πουλάει αντικείμενα ερωτικής θεματολογίας. Το Doctor Dick όπως είναι το όνομα του, καλωσορίζει τους πελάτες του με το σλόγκαν «Ο γιατρός είναι έτοιμος να σας δεχτεί. Το ιατρείο έχει ανοίξει επίσημα. Να περάσει ο επόμενος!». Το όλο επιχειρηματικό εγχείρημα ανήκει στον frontman των Rammstein, Till Lindemann και μπορεί να καλύψει κάθε γούστο, από το πιο αθώο μέχρι και πιο kinky.

Στα «ράφια» του μπορεί κανείς να συναντήσει αθώες πλαστικές παντόφλες για το μπάνιο, υφασμάτινες τσάντες με το λογότυπο του site, αλλά και μια ποικιλία τυπωμένων t-shirt και καπέλων του baseball. Οι πιο τολμηροί μπορούν να επενδύσουν €349 για να αποκτήσουν ένα limited edition, ασημένιο κολιέ στην άκρη του οποίου κρέμεται ένα μικρό ομοίωμα πέους, ενώ οι λάτρεις της διακόσμησης ή και οι φανατικοί οπαδοί των Rammstein, ίσως να κοντοσταθούν στο επιτοίχιο διακοσμητικό dildo υπογεγραμμένο από τον ίδιο τον Lindemann, το οποίο για κάποιο ανεξήγητο λόγο είναι διακοσμημένο και με αφαιρούμενα ασημένια γυαλιά μυωπίας.

Διαβάστε ακόμα: Ο Till Lindemann και το ταξίδι στον Αμαζόνιο

Όπως κάθε erotic shop που σέβεται τον εαυτό του έτσι και το Doctor Dick, έχει λανσάρει τον δικό του signature δονητή, ο οποίος στην περίπτωση αυτή είναι ακριβές αντίγραφο του μικροφώνου του Lindemann, και επίσης διαθέτει τα δικά του premium προφυλακτικά για ασφαλείς επαφές. Εκτός από τα τόσο προσωπικά αντικείμενα, στο site πωλείται επίσης ένας τύπος αφρώδους λευκού κρασιού με το ευφάνταστο όνομα Golden Shower και η επίσημη βότκα του με την ονομασία Doctor Dick.

Γεννήθηκε στα Τρίκαλα. Μένει στην Αθήνα τα τελευταία 14 χρόνια. Αγαπάει τα ξωτικά όλων των φυλών, τον Batman, τον Tarantino, τους Pink Floyd και τον Nick Cave. Στο Game of Thrones είναι με τους Stark και σίγουρα δεν έχει ξεπεράσει ακόμη το θάνατο του Nedd Stark στον πρώτο κύκλο. Θα ήθελε να μένει στην άκρη μιας λίμνης σε ένα πέτρινο σπίτι στη Σκωτία.

Latest from WEEKEND JOURNAL

Go to Top