ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

Ο Tom Meighan μιλάει για πρώτη φορά μετά την αποχώρηση του από τους Kasabian

Η συγγνώμη του Tom Meighan και τα πλάνα για solo album. Η αποχώρηση του Tom Meighan από τους Kasabian το καλοκαίρι έκλεισε ένα μεγάλο κεφάλαιο για το συγκρότημα από το Leicester, με τον τραγουδιστή να μιλάει για πρώτη φορά μετά τις τελευταίες εξελίξεις. Μετά την καταδίκη του Meighan για επίθεση στην…

Η συγγνώμη του Tom Meighan και τα πλάνα για solo album.

Η αποχώρηση του Tom Meighan από τους Kasabian το καλοκαίρι έκλεισε ένα μεγάλο κεφάλαιο για το συγκρότημα από το Leicester, με τον τραγουδιστή να μιλάει για πρώτη φορά μετά τις τελευταίες εξελίξεις.

Μετά την καταδίκη του Meighan για επίθεση στην σύντροφό του Vikki Ager, αλλά και πλήθος των προσωπικών προβλημάτων του τραγουδιστή εξαιτίας του εθισμού του στο αλκοόλ, το διαζύγιο του με τους Kasabian έμοιαζε μονόδρομος.

Για πρώτη φορά μετά από την αποχώρηση του από το συγκρότημα, ο Meighan αποφάσισε να μιλήσει για όλα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο CornwallLive, τονίζοντας πως εκείνη η περίοδος έχει περάσει πλέον στο παρελθόν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι Meighan και Ager ζουν πλέον μαζί στο Cornwall, με τους δύο να κάνουν λόγο για «μεμονωμένο περιστατικό».

«Είχαμε πιει πολύ εκείνο το βράδυ. Έχω μετανιώσει για όσα έγιναν. Αγαπάω την Vikki μέχρι θανάτου» είπε ο Tom Meighan.

Και πρόσθεσε: «Βρισκόμουν σε μια πολύ περίοδο της ζωής μου. Έπνιγα τον εαυτό μου στο αλκοόλ και στα διάφορα άλλα προσωπικά μου προβλήματα. Μαλώσαμε και ξέφυγα πολύ. Είμαι απόλυτα υπεύθυνος για αυτή μου την συμπεριφορά. Η αγάπη μας είναι μεγάλη όμως και το ξεπεράσαμε».

Από την μεριά της η Ager κάλυψε απόλυτα τον σύντροφό της, λέγοντας πως ποτέ ξανά στο παρελθόν ο Meighan δεν είχε επιδείξει βίαιη συμπεριφορά.

Ο Meighan αφού ζήτησε συγγνώμη και από τους συνοδοιπόρους του στους Kasabian, δήλωσε ότι καταλαβαίνει απόλυτα την απόφαση τους να χωρίσουν οι δρόμοι τους, προσθέτοντας ότι στα σκαριά υπάρχει η ηχογράφηση ενός νέου προσωπικού δίσκου.

Για τους Kasabian δήλωσε: «Δεν ξέρω πως θα εξελιχθεί η κατάσταση. Το συγκρότημα αυτή την στιγμή είναι σαν ένα πληγωμένο ζώο. Πέρασα μαζί τους όλη μου την ζωή. Θέλω τα καλύτερα για αυτούς».

Το solo album του Meighan αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στην επόμενη χρονιά.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΠΡΟΣΩΠΑ

Go to Top