ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Tom Morello αφηγείται την ζωή του σε νέο βιβλίο

Τον Οκτώβριο η έκδοση του Whatever It Takes. Ο Tom Morello ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νέου του βιβλίου Whatever It Takes, το οποίο θα βρίσκεται στα ράφια των βιβλιοπωλείων τον ερχόμενο Οκτώβριο. Το βιβλίο θα περιλαμβάνει σημειώσεις του κιθαρίστα, πλούσιο ανέκδοτο φωτογραφικό υλικό, σχόλια καθώς και μια πλήρη καταγραφή της…

Τον Οκτώβριο η έκδοση του Whatever It Takes.

Ο Tom Morello ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νέου του βιβλίου Whatever It Takes, το οποίο θα βρίσκεται στα ράφια των βιβλιοπωλείων τον ερχόμενο Οκτώβριο.

Το βιβλίο θα περιλαμβάνει σημειώσεις του κιθαρίστα, πλούσιο ανέκδοτο φωτογραφικό υλικό, σχόλια καθώς και μια πλήρη καταγραφή της καριέρας του.

«Αποστολή ζωής» χαρακτήρισε ο Morello το Whatever It Takes, προσθέτοντας ότι «Η αποστολή αυτή περιλαμβάνει riffs, στίχους και μπόλικο ιδρώτα πάνω στην σκηνή μαζί με τους συνοδοιπόρους μου».

Το Whatever It Takes θα κυκλοφορήσει από την Genesis σε 2,000 αντίτυπα σε απλή και limited έκδοση (150 κομμάτια). Η δεύτερη θα έχει την υπογραφή του Morello καθώς και ένα αποκλειστικό 7″ single με το ομότιτλο τραγούδι και B-Side το «Vigilante Nocturno».

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top