ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TV & MOVIES

Ο Win Butler των Arcade Fire στο trailer του νέου Bill And Ted

Πρώτη γεύση από το πολυαναμενόμενο sequel. Ο Win Butler, frontman των Arcade Fire, κάνει μια μάλλον αναπάντεχη εμφάνιση στο trailer της ταινίας Bill And Ted Face The Music. Στις 21 Αυγούστου η πρεμιέρα του film. Οι Keanu Reeves και Alex Winter θα υποδυθούν ξανά τους Bill S. Preston και Ted…

Πρώτη γεύση από το πολυαναμενόμενο sequel.

Ο Win Butler, frontman των Arcade Fire, κάνει μια μάλλον αναπάντεχη εμφάνιση στο trailer της ταινίας Bill And Ted Face The Music. Στις 21 Αυγούστου η πρεμιέρα του film.

Οι Keanu Reeves και Alex Winter θα υποδυθούν ξανά τους Bill S. Preston και Ted «Theodore» Logan αντίστοιχα, με το trailer της ταινίας να έχει έντονο rock ενδιαφέρον εξαιτίας της cameo εμφάνισης του Butler.

Ο Καναδός frontman των Arcade Fire εμφανίζεται σε μια σκηνή, ενώ με μήνυμα του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης λίγο αργότερα δήλωσε χαρούμενος για την τιμή που του έγινε.

Προς το παρόν δεν είναι γνωστό εάν ο Butler λέει κάποια ατάκα στο film, το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στο τελευταίο δεκαήμερο του Αυγούστου.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TV & MOVIES

Go to Top