ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Winston Marshall κάνει διάλειμμα από τους Mumford & Sons

Ο κιθαρίστας των Mumford & Sons επικρίθηκε για την στήριξή του στον συντηρητικό συγγραφέα Andy Ngo. Ο Winston Marshall, κιθαρίστας των Mumford & Sons, αποκάλυψε πως θα απέχει από τις υποχρεώσεις του με την μπάντα για απροσδιόριστο διάστημα. Αιτία ήταν η δημόσια κριτική την οποία δέχθηκε για την στήριξή του στον…

Ο κιθαρίστας των Mumford & Sons επικρίθηκε για την στήριξή του στον συντηρητικό συγγραφέα Andy Ngo.

Ο Winston Marshall, κιθαρίστας των Mumford & Sons, αποκάλυψε πως θα απέχει από τις υποχρεώσεις του με την μπάντα για απροσδιόριστο διάστημα.

Αιτία ήταν η δημόσια κριτική την οποία δέχθηκε για την στήριξή του στον συντηρητικό συγγραφέα Andy Ngo, ο οποίος έχει επικριθεί για τις απόψεις του στο βιβλίο του Unmasked.

Ο Marshall χαρακτήρισε τον Ngo ως «γενναίο άνθρωπο» για την δουλειά του στο βιβλίο το οποίο στόχο έχει να εξετάσει «το ακραίο σχέδιο κατάλυσης της δημοκρατίας από τις αντιφασιστικές ομάδες». Ο Ngo χαρακτήρισε τους Proud Boys ως «αδελφότητα του Trump», κάτι που εξόργισε αρκετούς στην Μεγάλη Βρετανία.

Ο Ngo χαρακτηρίζει τις αριστερές οργανώσεις στις ΗΠΑ ως «συμμορίες επιδρομών, με σκοπό να καταστρέψουν το κράτος».

Αφού αρχικά ο Marshall στήριξε το βιβλίο, σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έγραψε: «Τις τελευταίες μέρες έχω καταλάβει τον πόνο που προκάλεσα με αυτή μου την επιλογή να στηρίξω το βιβλίο. Προσέβαλα κοντινούς μου ανθρώπους, αλλά και τους μουσικούς με τους οποίους πορεύομαι όλα αυτά τα χρόνια».

Ως αποτέλεσμα, αποφάσισα να αποτραβηχτώ για ένα χρονικό διάστημα από το συγκρότημά, προκειμένου να φωτίσω και να επεξεργαστώ τα τυφλά μου σημεία. Απολογούμαι για τις πράξεις μου αφού δεν ήταν αυτές οι προθέσεις μου».

Οι Mumford & Sons κυκλοφόρησαν το 2018 το τελευταίο τους studio album με τίτλο «Delta» και έναν χρόνο αργότερα επανήλθαν με το stand alone single «Blind Leading The Blind».

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top