ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

The Offspring: Ακούστε το νέο single «We Never Have Sex Anymore»

Οι Offspring κυκλοφόρησαν το δεύτερο τραγούδι μέσα από το «Let The Bad Times Roll». Οι Offspring έδωσαν στην δημοσιότητα το νέο τραγούδι «We Never Have Sex Anymore», μέσα από το επερχόμενο album τους «Let The Bad Times Roll». Στις 16 Απριλίου η κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου δίσκου. Μετά από την ανακοίνωση…

Οι Offspring κυκλοφόρησαν το δεύτερο τραγούδι μέσα από το «Let The Bad Times Roll».

Οι Offspring έδωσαν στην δημοσιότητα το νέο τραγούδι «We Never Have Sex Anymore», μέσα από το επερχόμενο album τους «Let The Bad Times Roll». Στις 16 Απριλίου η κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου δίσκου.

Μετά από την ανακοίνωση και την αποκάλυψη των λεπτομερειών της κυκλοφορίας του νέου τους album, οι Αμερικανοί rockers μας χαρίζουν ακόμα ένα νέο τραγούδι:

Οι Offspring πρόσφατα μίλησαν για το πρώτο τους album εδώ και 9 χρόνια, δίνοντας μια εξήγηση για το μεγάλο διάστημα της δισκογραφικής τους αποχής: «Το δουλεύαμε πολύ η αλήθεια είναι. Πιστεύαμε ότι θα το είχαμε κυκλοφορήσει πέντε χρόνια πριν, όμως μας πήρε παραπάνω για να φτιάξουμε αυτό που θεωρούμε πως μας αντιπροσωπεύει ως group σήμερα».

Ο τραγουδιστής Bryan «Dexter» Holland πρόσθεσε: «Δεν δουλεύουμε ποτέ με κάποιο deadline. Απλώς αργήσαμε. Άλλωστε τότε δεν είχαμε ούτε δισκογραφική εταιρία, συνεπώς όλα έπρεπε να γίνουν από την αρχή για εμάς».

Για το πώς ένιωθαν τα μέλη της μπάντας που ενώ τα κομμάτια ήταν ουσιαστικά έτοιμα, δεν κυκλοφόρησαν νωρίτερα, ο Dexter είπε: «Είναι αυτό το συναίσθημα που ξέρεις ότι έχεις κάτι καλό στα χέρια σου, αλλά δεν μπορείς να το μοιραστείς. Ανυπομονούσαμε. Μετά ήρθε και η πανδημία και τα άλλαξε όλα. Θα μπορούσαμε να περιμένουμε και άλλο, καθώς τώρα δεν μπορούμε ούτε να το προωθήσουμε όπως πρέπει αλλά ούτε και να περιοδεύσουμε. Όμως δεν θέλαμε άλλη καθυστέρηση».

Για το τι ενέπνευσε τους Offspring να γράψουν τα κομμάτια: «Δεν είμαστε μια πολιτική μπάντα, αλλά σίγουρα υπάρχουν αναφορές στην προηγούμενη κυβέρνηση. Γενικά πάντως, αντλούμε έμπνευση από πολλά πράγματα και από όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας».

Θυμίζουμε πως οι Offspring στο «Let The Bad Times Roll» συνεργάστηκαν για ακόμα μια φορά με τον Bob Rock.

Το tracklist του «Let The Bad Times Roll»:
01. This Is Not Utopia
02. Let The Bad Times Roll
03. Behind Your Walls
04. Army Of One
05. Breaking These Bones
06. Coming For You
07. We Never Have Sex Anymore
08. In The Hall Of The Mountain King
09. The Opioid Diaries
10. Hassan Chop
11. Gone Away
12. Lullaby

THE OFFSPRING - LET THE BAD TIMES ROLL
THE OFFSPRING – LET THE BAD TIMES ROLL

Latest from TOP STORIES

Go to Top