ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι AC/DC κυκλοφόρησαν το teaser του νέου τραγουδιού «Demon Fire»

Δεύτερο δείγμα μέσα από το «Power Up». Μετά την ανακοίνωση της κυκλοφορίας του νέου τους δίσκου «Power Up» και την πρεμιέρα του video για το «Shot In The Dark», οι AC/DC μας προετοιμάζουν για το δεύτερο δείγμα μέσα από το επερχόμενο album τους. Το «Demon Fire» θα κάνει πρεμιέρα τις…

Δεύτερο δείγμα μέσα από το «Power Up».

Μετά την ανακοίνωση της κυκλοφορίας του νέου τους δίσκου «Power Up» και την πρεμιέρα του video για το «Shot In The Dark», οι AC/DC μας προετοιμάζουν για το δεύτερο δείγμα μέσα από το επερχόμενο album τους.

Το «Demon Fire» θα κάνει πρεμιέρα τις επόμενες ημέρες -αν όχι ώρες-, με το album να κυκλοφορεί επίσημα στις 13 Νοεμβρίου.

Δείτε το trailer:

Πρόθεση των Αυστραλών βετεράνων rockers ήταν να ρίξουν στην αγορά το νέο album νωρίτερα, αλλά η πανδημία του Covid-19 ακύρωσε τα πλάνα τους.

«Είχαμε σκοπό να το βγάλουμε πολύ νωρίτερα. Είχαμε έτοιμα όλα τα promos. Αλλά δυστυχώς ο κορωνοϊός ανέτρεψε τα πάντα» είπε ο Angus Young για τον διάδοχο του «Rock Or Bust» του 2014.

Παραγωγός του νέου δίσκου είναι ο πολύπειρος Brendan O’ Brien, το εγκώμιο του οποίου έπλεξε ο Young: «Δουλεύει συνεχώς μαζί σου. Δεν σε αφήνει, Παίζει κιθάρα, μπάσο, drums και λίγο πιάνο. Έχει μουσικές γνώσεις και καλύπτει όλο το φάσμα».

Ο φυσικός ηγέτης των AC/DC δήλωσε ότι ο δίσκος περιλαμβάνει ιδέες και riffs από το 2018, τονίζοντας ότι πρόκειται για ένα «δυνατό rock album».

«Υπάρχουν riffs και ιδέες για τραγούδια που δουλέψαμε μαζί με τον Malcolm μερικά χρόνια πριν» καταλήγει ο Angus Young.

Θυμίζουμε το tracklist του «Power Up»:
01. Realize
02. Rejection
03. Shot In The Dark
04. Through The Mists Of Time
05. Kick You When You’re Down
06. Witch’s Spell
07. Demon Fire
08. Wild Reputation
09. No Man’s Land
10. Systems Down
11. Money Shot
12. Code Red

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top