ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Alter Bridge κυκλοφόρησαν το νέο τραγούδι «Last Rites»

Θα βρίσκεται στο επερχόμενο «Walk The Sky 2.0». Οι Alter Bridge έδωσαν στην δημοσιότητα το video clip του νέου τους τραγουδιού «Last Rites», μέσα από το επερχόμενο EP τους «Walk The Sky 2.0″. Την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου η κυκλοφορία του EP. «Πείτε αντίο στην ζωή που ξέρετε» τραγουδάει ο Myles…

Θα βρίσκεται στο επερχόμενο «Walk The Sky 2.0».

Οι Alter Bridge έδωσαν στην δημοσιότητα το video clip του νέου τους τραγουδιού «Last Rites», μέσα από το επερχόμενο EP τους «Walk The Sky 2.0″. Την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου η κυκλοφορία του EP.

«Πείτε αντίο στην ζωή που ξέρετε» τραγουδάει ο Myles Kennedy στους στίχους του νέου κομματιού, το οποίο έγραψε η μπάντα κατά την διάρκεια της καραντίνας.

Το συγκρότημα από την Florida ανακοίνωσε το EP τον Σεπτέμβριο, ακυρώνοντας παράλληλα όλες τις συναυλιακές του υποχρεώσεις.

Οι Alter Bridge κυκλοφόρησαν τον Οκτώβριο του 2019 τον τελευταίο τους δίσκο «Walk The Sky», το οποίο βρέθηκε στην λίστα του rockyourlife με τα 50 καλύτερα albums της περσινής χρονιάς.

Δείτε το video clip:

Όλα αυτά, την στιγμή που ο Myles Kennedy έχει έτοιμο το δεύτερο προσωπικό του album, με τον κιθαρίστα Mark Tremonti να ετοιμάζει επίσης το νέο του solo album.

Το tracklist του «Walk The Sky 2.0»:
1. Last Rites
2. Wouldn’t You Rather (Live)
3. Pay No Mind (Live)
4. Native Son (Live)
5. Godspeed (Live)
6. In The Deep (Live)
7. Dying Light (Live)

Alter Bridge cover
ALTER BRIDGE – WALK THE SKY 2.0

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top